Javne objave


POVABILO K ODDAJI PONUDBE EKOLOŠKIH PRIPRAVKOV ZA MLEČNE IZDELKE

PRILOGE:

Povabilo k oddaji ponudbe ekoloških in konvencionalnih pripravkov za mlečne izdelke 2017/18

Predračuni sadni pripravki 2017 18 - za izpolnitev v Excelu

Obrazec ponudba – za izpolnitev v Wordu

MOŽNOSTI KORIŠČENJA IN NAJEMA ŠPORTNE DVORANE V SEZONI 2017/18

POVABILO K ODDAJI PONUDBE ZA ČISTILA 2017/18

Povabilo k oddaji ponudbe »Sukcesivna nabava čistil 2017/18«

Navodila in zahteve – PRILOGA 1

Seznam čistil, predračuni (OBR-1 do OBR-9) - za izpolnitev v Excelu

Obrazec ponudba – za izpolnitev v Wordu

Izjava avtomatski dozatorji  PRILOGA 2 - za izpolnitev v Wordu


POPRAVEK, POJASNILA PONUDNIKOM:

Pri artiklih, kjer zahtevamo pakiranje za čistila  10 L lahko ponudnik ponudi pakiranje 5 L in ustrezno preračuna.POVABILO K SODELOVANJU PRI IZVAJANJU TEČAJEV S PODROČJA ŽIVILSTVA

V oddelku za izobraževanje odraslih Biotehniškega centra Naklo vabimo k sodelovanju vse, ki imate interes izvajati tečaje in strokovna usposabljanja s področja slaščičarstva, pekarstva, gastronomije, predelave mleka in mesa.

Tečaji se izvajajo večinoma v popoldanskem času med tednom in občasno med vikendom.

Od vas pričakujemo: komunikativnost, prilagodljivost ter ustrezno strokovno znanje za področje, na katerem bi izvajali tečaje.

Če bi želeli sodelovati z nami, nam pošljite prijavo z življenjepisom in referencami na področju, na katerem bi želeli izvajati tečaje. Prijavo pošljite po navadni pošti na naslov: Biotehniški center Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo, s pripisom »izobraževanje odraslih« ali na e-naslov: tina.kosir(at)bc-naklo.si.

Za več informacij lahko pokličete na številko (04) 277 21 20 ali 041 499 934 (Tina Košir, vodja izobr. odraslih). 

OBVESTILO DELODAJALCEM O KROŽNEM ZAPOSLOVANJU

Obveščamo in pozivamo Vas, da smo s strani Centra za poklicno izobraževanje dobili Javni poziv za sodelovanje v programu ˝Dvig poklicnih kompetenc učiteljev v srednjih in poklicnih šolah˝. Ker odličnost dijakov in študentov  lahko dosegamo v tesnem povezovanju z gospodarstvom, Vas vabimo k sodelovanju. Več v priponkah -> 

POVABILO K SODELOVANJU – IZVAJANJE NEFORMALNIH IZOBRAŽEVANJ ZA ODRASLE V BIOTEHNIŠKEM CENTRU NAKLO

Biotehniški center Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo, vabi vse, ki imate interes izvajati neformalna izobraževanja (tečaje, delavnice, usposabljanja ipd.) za laično in strokovno javnost s področij:
kmetijstvo, hortikultura, živilstvo, naravovarstvo in zdrav življenjski slog, da nam pošljete prijavo z življenjepisom in referencami ter v primeru lastnih pobud za izvajanje izobraževalnega programa tudi opis vsebine, ciljev ter predviden termin/čas trajanja izobraževalnega programa.

Prijavo lahko kadarkoli pošljete na naslov centra oz. na e-naslov: tina.kosirping@bc-naklopong.si.

 

Za več informacij kliknite na povezavo: 

POVABILO K SODELOVANJU – FOTOGRAFIRANJE TEČAJEV V BIOTEHNIŠKEM CENTRU NAKLO

Biotehniški center Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo, vabi vse, ki bi imeli interes fotografirati potek nekaterih tečajev ter končne izdelke in si na ta način pridobiti dodatne fotografske izkušnje in reference, da nam pošljete prijavo na e-naslov: tina.kosirping@bc-naklopong.si. V zameno za fotografije vam bomo omogočili brezplačno udeležbo na fotografskem tečaju.

 

Za več informacij kliknite na povezavo: