Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Podelitev diplom


Podelitev diplom diplomantom Višje strokovne šole je svečan dogodek, ki navdaja s ponosom študente in njihove bližnje. Na diplomante pa smo zelo ponosni tudi vsi mentorji, predavatelji, vodstvo in sodelavci Višje strokovne šole. 

Podelitev diplom izvedemo enkrat letno za generacijo študentov, ki so diplomirali v preteklem koledarskem letu. Svečani dogodek vsako leto popestrimo z nagovori, nastopi, fotografiranjem in druženjem. 
Podelitev diplom 2024

V četrtek, 7. marca smo podelili diplomske listine 27 študentom Višje strokovne šole, ki so diplomirali v programih Upravljanje podeželja in krajine, NaravovarstvoHortikultura in Živilstvo in prehrana. 

Naziv Inženir/-ka kmetijstva in krajine si je pridobilo 10 diplomantov, naziv Inženir/-ka naravovarstva si je pridobilo 9 diplomantov,
4 diplomanti so prejeli naziv Inženir/-ka hortikulture in 4 diplomantke naziv Inženirke živilstva in prehrane. 

Program podelitve ter seznam diplomantov, njihovih mentorjev in tem diplomskih nalog objavljamo  TUKAJ
 

Drage diplomantke, dragi diplomanti, hvala, ker ste dovolili, da smo vas pospremili po delčku vaše poti. Upamo, da vam bodo trenutki, ki ste jih preživeli med nami ostali v lepem spominu in da se boste z veseljem vračali k nam.

 

Nekaj utrinkov s podelitve diplom
Podelitev diplom 2023

V četrtek, 9. marca smo podelili diplomske listine 33 študentom Višje strokovne šole, ki so diplomirali v programih Upravljanje podeželja in krajine, Naravovarstvo in Hortikultura. 

Naziv Inženir/-ka kmetijstva in krajine si je pridobilo 15 diplomantov, naziv Inženir/-ka naravovarstva si je pridobilo 14 diplomantov,
4 diplomanti pa so prejeli naziv Inženir/-ka hortikulture. 

Program podelitve ter seznam diplomantov, njihovih mentorjev in tem diplomskih nalog objavljamo TUKAJ. 
 

Vsem diplomantom še enkrat čestitamo za uspeh in vam želimo uspešno nadaljevanje vaše kariere in ohranitev prijetnih spominov na študij v našem centru. 

 

Nekaj utrinkov s podelitve diplom
Podelitev diplom 2022

V četrtek, 3. marca smo podelili 30 diplom 29 študentom Višje strokovne šole, ki so diplomirali v programih Upravljanje podeželja in krajine, Naravovarstvo in Hortikultura. 

Naziv Inženir/-ka kmetijstva in krajine si je pridobilo 14 diplomantov, naziv Inženir/-ka naravovarstva si je pridobilo 11 diplomantov,
5 diplomantov pa je prejelo naziv Inženir/-ka hortikulture. 

Seznam diplomantov, njihovih mentorjev in tem diplomskih nalog objavljamo TUKAJ. 
Andraž Bašelj
 je diplomiral v dveh programih, in sicer Upravljanje podeželja in krajine in Hortikultura, za kar mu izrekamo še posebne pohvale. 
 

Vsem diplomantom še enkrat čestitamo za uspeh in vam želimo uspešno nadaljevanje vaše kariere in ohranitev prijetnih spominov na študij v našem centru. 

 

Nekaj utrinkov s podelitve diplom