Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Klub diplomantov


Alumni klub združuje in povezuje dipolomantke in diplomante ter predvatelje Višje strokovne šole Biotehniškega centra Naklo ter ustvarja pogoje za poslovne priložnosti. Osnovno vodilo je povezovanje, druženje, sodelovanje in izmenjava izkušenj.

Sodelovanje z diplomanti (Alumni klub, navdihujoče zgodbe naših diplomantov, diplomske naloge naših diplomantov)

Želimo si, da tudi po končanem študiju ohranimo stike - z našo šolo, predavatelji, sošolkami in sošolci. Izkoristite lahko številne priložnosti tako za poglabljanje kot posodabljanje obstoječega znanja ter za poglabljanje in razširjanje poslovnih vezi. Diplomanti ste ambasadorji naše šole, še naprej želimo biti del vaše uspešne zgodbe. Želimo izvedeti kje ste, kaj delate, kaj vam je uspelo in vaše dosežke deliti z obstoječimi in potencialnimi študenti.

Članstvo v Alumni klubu je brezplačno. Obveščeni boste o vseh dogodkih in ugodnostih ter hkrate boste vključeni v Kompetenčno-karierno središče Višje strokovne šole Biotehniškega centra Naklo (Competence & Career Centre oz. CCC).  Zavedamo se, kako zelo pomembno je vseživljenjsko učenje in mreženje. Dovolite nam, da z vami sodelujemo tudi po vašem zaključku študija.

V ALUMNI KLUB SE VČLANITE TUKAJ.