Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

AAI Prijava in Arnes pošta


Intranet študenti

 AAI Prijava (Dostop do E-učilnic z Arnesovim AAI računom in dostop do EDUROAMA - brezžičnega interneta)

Dostop do E-učilnic z Arnesovim AAI računom (uporabniško ime izgleda tako: ime.priimek@bc-naklo.si). Obvezno si po prvi prijavi v profilu nastavite svoj e-naslov za izgubljeno geslo:  https://aai.arnes.si/uporabnik. Pozabljeno geslo: Pozabljeno geslopovezava za ponastavitev gesla:  https://mdm.arnes.si/Prijava/Password.aspx. Dostop do E-učilnic Višje strokovne šole (dostop je tudi v nogi centrške spletne strani):  https://ucilnice.arnes.si/course/index.php?categoryid=6094

- Dostop do EDUROAMA (brezžični internet)

Za dostop do brezžičnega interneta EDUROAM sledite navodilom spodaj. Namestite si aplikacijo GetEduroam  https://www.geteduroam.app/.  Sledite navodilom spodaj na sliki ali pa navodilo s strani Arnesa na naslednji povezavi:  https://www.arnes.si/pomoc-uporabnikom/eduroam/navodila-za-povezavo/navodila-za-android-11-geteduroam/ . Po namestitve v kolikor ni izbrano poiščete WIFI eduroam.

 

Tehnične težave v zvezi z omenjenimi dostopi izvaja informacijsko komunikacijska služba centra, vendar naj se študenti predhodno obrnejo na referat, da nam posreduje vašo težavo. Glede drugih večjih težav se lahko oglasijo tudi v naši pisarni v 2. nadstropju, med delovnim časom 7-15h. V nujnem primeru lahko neposredno pošljete vprašanje na matevz.kos@bc-naklo.si .