Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Dobrodelni večer 2018


Dobrodelni večer - "Z mislijo na Zemljo"

V petek, 30. novembra, je bil v športni dvorani Biotehniškega centra Naklo jubilejni 10. dobrodelni večer. Ker je rdeča nit našega letošnjega šolskega leta »Eko um«, smo se tudi na ta večer spomnili, da moramo misliti na našo Zemljo – prav tako kot na soljudi. S prodajo vstopnic in donatorskimi sredstvi smo zbrali v šolski sklad denar, za katerega bomo poskrbeli, da bo prišel v prave roke. Tako namreč zbiramo sredstva za pomoč dijakom iz socialno šibkih družin. Poleg tega so dijaki zaključnih letnikov organizirali tud srečelov, s katerim so zbirali denar, ki ga bodo porabili za organizacijo maturantskega plesa.

Čudovit zimski večer so nam s svojim nastopom pomagali soustavriti:

Vsem nastopajoči se iskreno zahvaljujemo.

Še enkrat bi se radi zahvalili vsem, ki ste z nakupom karte prispevali v šolski sklad, vsem posameznikom, ki ste dali svoje prostovoljne prispevke, ter seveda našim donatorjem. To so: Biotehniški center Naklo, občina Naklo, občina Preddvor, občina Bled, ADS-EFEKT, d. o. o., Žito, d. o. o. (PC Gorenja), Mercator, d. d., Mlinotest, d. d., Domače dobrote, d. o. o., Kmetija – AG, d. o. o., Vrtni center Gašperlin, Vrtnarija Čebulj, Vrtnarstvo Antolin, s. p., Korotan, d. o. o., Mesarija in delikatesa Matjaž, Poličarjeva kmetija, Gostilna Bovavc, kmetija Pr' Halovc, Mesarstvo rešet, Mesarija Kalan, Pizzerija Gorenc, Agro Jenko, To-da, d. o. o., kmetija Maln, Piščančjereja Galjot, Dacar transport storitve, d. o. o., Mesarstvo Čadež, Gostišče klub Kovač.

Seveda pa ne smemo pozabiti pohvaliti ekipo dijakov 4. Č, ki je pod vodstvom učiteljev poskrbela za organizacijo celotnega dogodka.

Z Vašo pomočjo nam JE uspelo!

 

Janja Čenčič Gartner,
koordinatorka dobrodelnega večera