Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Mednarodna konferenca "Ko učim, gradim"


Mednarodna konferenca 4. festivala

KO UČIM, GRADIM

»Svetovi, ki nas povezujejo«,

Biotehniški Center Naklo

6. oktobra 2017.

Mednarodna konferenca povezuje učitelje, svetovalne delavce, knjižničarje osnovnih in srednjih šol, vzgojitelje ter druge strokovne delavce vzgojno-izobraževalnih ustanov, izobraževalce učiteljev, pedagoške svetovalce in raziskovalce s področja vzgoje in izobraževanja.

Osrednja tema konference je namenjena vsem, ki Vam je do novih spoznanj, pogledov in dimenzij na področju dela z otroki in mladostniki ter se želite spopasti z novimi izzivi v prihodnosti. Razpravljali bomo o možnostih uspešnega povezovanja sodobnih pristopov poučevanja in primerne komunikacije kot dejavnika uspešne šole. Prikazali bomo uspešne prakse sodelovanja z vzgojno-izobraževalnimi ustanovami doma in v tujini, pri tem pa se bomo osredotočili na otroka in mladostnika kot posameznika s poudarkom na njuni osebnostni rasti. Kot nakazuje osrednja tema, želimo spregovoriti tudi o vlogi šole znotraj aktualnih procesov v družbi.

 

Več na povezavi: http://www.bc-naklo.si/srednja-sola-in-gimnazija/ko-ucim-gradim-to-teach-is-to-build/mednarodna-konferenca-2017-international-conference-2017/