Mednarodna konferenca 2017 / International Conference 2017


SLO Vabilo k sodelovanju ENG "To Teach is to Build" Invitation letter
Pomembni datumi Important dates
E prijava E-registration
Oddaja prispevka Submission of papers
Kotizacija Fees
Navodila za pisanje prispevka Template - guidelines for shaping the paper


Biotehniški center Naklo – Srednja šola

vabi k sodelovanju

učitelje, svetovalne delavce, knjižničarje osnovnih in srednjih šol, vzgojitelje ter druge strokovne delavce vzgojno-izobraževalnih ustanov, izobraževalce učiteljev, pedagoške svetovalce in raziskovalce s področja vzgoje in izobraževanja

 na

mednarodni konferenci 4. festivala KO UČIM, GRADIM

z naslovom

Svetovi, ki nas povezujejo,

ki bo 6. oktobra 2017.

Osrednja tema letošnje konference je namenjena vsem, ki Vam je do novih spoznanj, pogledov in dimenzij na področju dela z otroki in mladostniki ter se želite spopasti z novimi izzivi v prihodnosti. Razpravljali bomo o možnostih uspešnega povezovanja sodobnih pristopov poučevanja in primerne komunikacije kot dejavnika uspešne šole. Prikazali bomo uspešne prakse sodelovanja z vzgojno-izobraževalnimi ustanovami doma in v tujini, pri tem pa se bomo osredotočili na otroka in mladostnika kot posameznika s poudarkom na njuni osebnostni rasti. Kot nakazuje osrednja tema, želimo spregovoriti tudi o vlogi šole znotraj aktualnih procesov v družbi.

Vabimo Vas, da na konferenci 6. oktobra 2017 aktivno sodelujete z vnaprej pripravljenim referatom in s predstavitvijo svojega primera iz šolske prakse.

 

Andreja Ahčin, ravnateljica

 

Sandra Žvagen,

vodja organizacijskega odbora festivala