Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

HACCP


Praktična uporaba načel HACCP sistemov

Program je namenjen vsem odraslim udeležencem, ki se ukvarjajo s predelavo živil, ki so na voljo končnemu potrošniku. Namenjen je tudi vsem, ki si želite dodatnih znanj s področja dobre higienske prakse. Preko predavanj in delavnic bomo spoznali načela sistema HACCP, ki so pomembna pri proizvodnji. Pogledali si bomo tudi načela dobre higienske prakse ter skupaj s praktičnimi primeri poskušali čim bolj opredeliti posamezne korake. Na koncu si boste lahko izdelali tudi lastni načrt po smernicah dobre higienske prakse. Programa se lahko udeležite vsu, ki ste s tem že seznanjeni in si želite znanje obnoviti ali pridobiti dodatne kompetence in tudi tisti, ki se s tem srečujete prvič.

 

ZAKAJ SE UDELEŽITI TEGA PROGRAMA?

Zavedanje za odgovornost, ki jo kot proizvajalci hrane nosimo, je da čim bolj natančno poznamo in opredelimo naše korake ravnanja in z odgovornim pristopom proizvajamo kakovostno in neoporečno hrano. Zato vabimo vse, ki bi si želeli nadgraditi ali osvojiti znanje kako varno proizvajati hrano, da se nam pridružite.

 

CILJI IZOBRAŽEVALNEGA PROGRAMA SO:

PROGRAM: TUKAJ

TRAJANJE PROGRAMA: 30 pedagoških ur

Pogoj za uspešen zaključek programa: 80 % prisotnost, ki se dokazuje s podpisom na listi prisotnosti (po zaključku programa pridobite potrdilo z opisanimi kompetencami)

 

Termini izvedbe (od 16. do 20. ure):

1. izvedba:

1. srečanje 2. srečanje 3. srečanje 4. srečanje 5. srečanje 6. srečanje
21. 5. 2024 23. 5. 2024 28. 5. 2024 30. 5. 2024 11. 6. 2024 13. 6. 2024

Prijave zbiramo na tej povezavi: PRIJAVNICA

2. izvedba:

1. srečanje 2. srečanje 3. srečanje 4. srečanje 5. srečanje 6. srečanje
1. 10. 2024 3. 10. 2024 8. 10. 2024 10. 10. 2024 22. 10. 2024 24. 10. 2024

Prijave zbiramo na tej povezavi: PRIJAVNICA

Cena tečaja: BREZPLAČNO

Projekt sofinancirata Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje Republike Slovenije in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada plus.   http://www.evropskasredstva.si/ 

_________________________________________________________________

Dodatne informacije in prijave (čim prej oz. do zapolnitve prostih mest): tecaji@bc-naklo.si ali nada.zupanc@bc-naklo.si ter na telefonski številki 04 277 21 20 ali 041 499 934.