Samoopazovanje


Delavnice Samoopazovanja

Vabljeni na serijo delavnic, ki vam bo dala potrebno osnovo za samostojni pomik od tesnobe, konfliktov, napetosti ter nenehnih pričakovanj uma in družbe proti duševni stabilosti in pomirjenosti, iskrenim in prijetnim odnosom ter živenja glede na vaš notranji kompas.

Verjetno se vsi soočamo z občutki tesnobe, stresa, strahov in zmedenosti ter posledično napetimi in skrhanimi odnosi. In medtem, ko je najlažje iskati krivce za naša občutja v življenjskih okoliščinah, situacijah in drugih ljudeh, je zelo pomembno priti do zavedanja, da nas tako iskanje pripelje le do še več istih situacij in občutij. Pot iz tega kroga bomo skupaj poiskali skozi serijo delavnic, kjer se bomo usmerili navznoter, in se preko tehnik samoopazovanja podrobneje spoznali z delovanjem našega uma, njegove moči in vpliva. Ta spoznanja pa bomo nato uporabili za omilitev ali spremembo naših občutenj ter se podali na pot notranje pomirjenosti in jasnosti ter pristnejših odnosov.

Na brezplačnem uvodnem srečanju, ki bo 15. januarja 2020 od 17:00 do 18:00 ure, se bomo spoznali s problematiko naslanjanja na zunanje rešitve in izhode ter notranjo represijo občutkov. Obenem pa bomo naredili osnovni pregled nad koncepti samoopazovanja kot ključnega elementa na poti do samospoznavanja in samopomoči.

Okvirni program 1. delavnice:

Termin delavnice: sreda, 22. januar 2020, od 17:00 do 19:30 ure.

Cena delavnice: 29 EUR z DDV

Okvirni program 2. delavnice:

Termin delavnice: sreda, 29. januar 2020, od 17:00 do 19:30 ure

Cena delavnice: 29 EUR z DDV

Okvirni program 3. delavncie:

Termin delavnice: sreda, 5. februar 2020, od 17:00 do 19:30 ure.

Cena delavnice: 29 EUR z DDV

Delavnice vodi Mitja Žibert. Več o njem in podrobneje o delavnici Samoopazovanja kot osnove samospoznavanja in samopomoči si lahko preberete TUKAJ.