Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Zakaj izbrati višješolski študij?


Zakaj v Višjo strokovno šolo na BC Naklo?


Poleg tega:

V BC Naklo vam nudimo:
BODOČI ŠTUDENTJE, DOBRODOŠLI

Pozdravljeni, bodoči študenti in študentke,

veseli nas, da ste se odločili pridobiti dodatna znanja in nov poklic na Višji strokovni šoli Biotehniškega centra Naklo. Pred začetkom študija se vam zagotovo postavljajo določena vprašanja in dileme, kot denimo: "Bom to zmogel, bom dobil ustrezna znanja, je to pravi poklic zame, kaj če mi ne uspe ipd."

Kot študent ali študentka višješolskih študijskih programov Upravljanje podeželja in krajine, Naravovarstvo in Hortikultura ter Živilstvo in prehrana vam je ponujena priložnost, da zvišate svojo izobrazbo ali se prekvalificirate ter pridobite/razvijete praktično uporabna znanja in ključne strokovne kompetence, ki so danes med delodajalci najbolj iskane in cenjene. Z diplomo in pridobljenim nazivom strokovne izobrazbe inženir/inženirka lahko samozavestno vstopite v svet dela in si ustvarite uspešno kariero. Programi so modularno ter kreditno ovrednoteni v skladu z evropskim sistemom ECTS, in sicer s 120 KT. Študentom omogočajo izbirnost, skupne module z drugimi višješolskimi programi, interdisciplinarnost in horizontalno prehajanje, povezovanje teoretičnega in praktičnega izobraževanja ter partnersko sodelovanje izobraževalnih organizacij, podjetij in študentov.

Želimo, da je vaša odločitev za študij jasna, zato vas vabimo, da prediskutirate odprta vprašanja in dileme. Kontaktirajte nas in z veseljem se bomo pogovorili in vam olajšali odločitev. Pokličete ali pišete v referat Višje strokovne šole (referentka Andreja Zupančič, andreja.zupancic@bc-naklo.si, referat.visja@bc-naklo.si, 04 277 21 45, 070 485 353).