Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Kadiljenje - zeliščarske delavnice


Čas teme in energijske prenove

To je čas, ko se narava in mi z njo pomikamo vase, v temo, v čas, ko je Sonca vse manj in se pripravljamo na zimo. Kakšna opravila so opravljali nekdaj v tem času in kaj bi bilo dobro narediti tudi danes? S katerimi rastlinami in rituali si pomagati? Kako okrepiti naravno imunost za hladnejši čas?

 

Cena delavnice: 39 EUR z DDV

Termin delavnice: 19. 10. 2023, ob 16.00

Delavnico bo vodila: Nina Kasandra Klun
Čas svetega kadiljenja

Novembrski čas je čas globoke teme, ki se vse do zimskega solsticija samo še stopnjuje. Vrata v svet drugih dimenzij se mogočno odprejo. In sveti ritual tega časa je prav zagotovo kadiljenje. Zakaj kadiliti, kako, kako se ob tem zaščititi, … vse to izveste na delavnici.

Cena delavnice: 39 EUR z DDV

Termin delavnice: 20. 11. 2023, ob 16.00

Delavnico bo vodila: Nina Kasandra Klun
Čas zimskega solsticija

Poseben čas v letu je zimski solsticij. Narava in mi z njo se povsem preoblikujemo. Imamo čas, da počivamo in se notranje krepimo, obenem pa snujemo načrte za prihodnji čas. Kako praznovati ta sveti čas, kakšne jedi pripraviti, kako sebe pripraviti za vstop v novo leto, katere rastline in »žaube je fajno pri sebi imeti« …

Cena delavnice: 39 EUR z DDV

Termin delavnice: 14. 12. 2023, ob 16.00

Delavnico bo vodila: Nina Kasandra Klun
Prve korenine in priprava na novo leto na vrtu

Prvi ogenj se prižiga tam globoko v zemlji in prinaša novo življenje, novo pomlad. Kako v tem času okrepiti svoje telo, kako se energetsko očistiti, katere rastline priklicati v svojih dnevnih ritualih, kako načrtovati zeliščni vrt za pomlad.

Cena delavnice: 39 EUR z DDV

Termin delavnice: 31. 1. 2024, ob 16.00

Delavnico bo vodila: Nina Kasandra Klun
Pred vstopom v spomladansko enakonočje

Energije nove pomladi, novega življenja, pravzaprav novega leta. Zato so tu nove priložnosti za delovanje, dvig elana, dvig sebe in lastnega življenja. Bi želeli izvedeti, kako so nekdaj praznovali prihod pomladi, katero rastlinje so uporabili v ritualih, za jedačo, pijačo, kaj vse so pripravili iz domačega vrta, … To je dejansko vstop v nov ciklus. Bodite nanj pripravljeni.

Cena delavnice: 39 EUR z DDV

Termin delavnice: 18. 3. 2024, ob 16.00

Delavnico bo vodila: Nina Kasandra Klun
Kdo je NINA KASANDRA KLUN - vodja delavnic?

Nina Kasandra Klun je ustanoviteljica Akademije Alkimistka, akademije, ki preučuje starodavna znanja in magijo. 

V svojih različnih izobraževalnih programih, ki so vezana na cikle narave, na živalsko in rastlinsko kraljestvo, na starodavna običaje in rituale, nagovarja Ženske, ki iščejo globoko v sebi in jih ni strah pogledati v temačne skrivnostne sobane preteklosti, sedanjosti, z namenom rasti in najdenja svoje svetlobe, svoje dušne lučke. Zato tudi deluje v svoji holistični ordinaciji SOULucija in z različnimi energetskimi tehnikami (bioresonanca, zvočna terapija, meditativni vpogledi, uravnavanje in sekhem healing, ...) pomaga na fizičnem in dušnem nivoju. 

Deluje kot novodobna čarovnica, alkimistka, z združevanjem različnih znanj v čudežno enost in celovitost.

Njeno glavno vodilo skozi življenje pa je „imeti odprto in iskreno srce“, saj je prepričana, da se ti samo na tak način odprejo najgloblje skrivnosti in misteriji življenja.

Svojim strankam že vrsto let pomaga tudi na področju dušno-srčnega coachinga. 

Nina Kasandra piše tudi pravljice, posoja glas različnim pravljičnim junakom v risankah, snema TV in radijske oglase (vokal) in tudi poje.