PORCIJSKE SLADICE
Porcijske sladice so trenutno hit! Poznamo jih več vrst, z drugo besedo pa jim pravimo Verino tehnika. Na tečaju se boste naučili izdelovati različne kreme, sadne in čokoladne teksture, podloge, posipe, drobljence in polive, ki skupaj tvorijo zanimivo in raznoliko sestavo sladic v kozarcu. Naredili pa boste tudi male pite (tartalete), mignone in "one bite" sladice.
Tečaj izvaja Zmago Rovšnik.
Trajanje tečaja: 1 dan (5 pedag. ur)
Cena tečaja: 56 EUR z DDV
Termin tečaja: 11. november 2021, 12. januar 2022
Zaradi velikega zanimanja, bomo tečaj še 3x ponovili, in sicer: 7. marec 2022, 14. marec 2022 in 23. marec 2022
Več informacij in prijave: 080 3900, 04 277 21 20, 041 499 934/936 oz. tecaji@bc-naklo.si