IZDELOVANJE TESTENIN, OMAK ZA TESTENINE IN SOLAT
Testenine so priljubljene povsod po svetu. Pripravljamo jih iz različnih vrt mok (ostre, trde bele moke, polnozrnate moke, ajdove, koruzne, ržene moke). Na tečaju boste spoznali, kako napravimo domače jajčne testenine ter nadevane testenine s skutnim ali mesnim nadevom. Pripravljali pa boste tudi različne omake za testenine ter lazanje, h katerim pa se priležejo tudi različne solate, ki jih boste obogatili s prelivi kot so gorčični, odišavljeni, majonezin, jogurtov preliv ipd.
Tečaj zajema osnovno znanje ročne izdelave testenin in ne vključuje strojne izdelave testenin.
Tečaj izvajata: Tadeja Polajnar in Kristina Frlic
Trajanje tečaja: 1 dan (5 pedag. ur)
Cena tečaja: 59 EUR z DDV
Termin tečaja: 28. november 2022, ob 16.00
Več informacij in prijave: 080 3900, 04 277 21 20, 041 499 934/936 oz. tecaji@bc-naklo.si