Rezultati izpitov


Šolsko leto 2019/2020

Sladoled, Miran Ahčin, 3. 6. 2020

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-OŽ/388

Odlično 5

I-OŽ/355

Odlično 5

I-OŽ/400

Odlično 5

I-OŽ/392

Odlično 5

I-OŽ/393

Zadostno 2

I-OŽ/385

Odlično 5

 

Sladoled, Darja Mavrin, 25. 5. 2020

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-OŽ/376

Odlično 5

I-OŽ/373

Odlično 5

I-OŽ/381

Odlično 5

 

Sladice, Miran Ahčin, 8. 4. 2020

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-OŽ/400

Odlično 5

I-OŽ/381

Odlično 5

I-OŽ/373

Odlično 5

I-OŽ/355

Odlično 5

I-OŽ/393

Dobro 3

I-OŽ/388

Prav dobro 4

I-OŽ/396

Dobro 3

I-OŽ/372

Prav dobro 4

I-OŽ/385

Prav dobro 4

I-OŽ/376

Odlično 5

I-OŽ/392

Prav dobro 4

 

Osnove podjetništva in prodaje, Nuša Levičnik

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-OV/565

Odlično 5

I-OV/566

Odlično 5

I-OV/547

Odlično 5

I-OŽ/388

Prav dobro 4

I-OŽ/376

Odlično 5

I-OŽ/373

Odlično 5

I-OŽ/381

Odlično 5

I-OV/571

Dobro 3

I-OV/546

Prav dobro 4

I-OŽ/385

Kandidat ni še oddal vseh potrebnih nalog. Ko bo oddal, bomo lahko zaključili oceno.

I-OŽ/355

Kandidat ni še oddal vseh potrebnih nalog. Ko bo oddal, bomo lahko zaključili oceno.

 

Sociologija, 3. 3. 2020, Andraž Kalamar

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-ON/69

Odlično 5

I-OK/201

Prav dobro 4

I-OŽ/380

Ni opravil

I-OŽ/345

Ni opravil

 

Angleščina, 27. 2. 2020, mag. Irena Šubic Jeločnik

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-OK/189

Dobro 3

I-ON/69

Prav dobro 4

I-OK/204

Zadostno 2

I-OŽ/366

Prav dobro 4

I-OŽ/391

Prav dobro 4

 

Pridelava okrasnih rastlin, 26. 2. 2020, Sonja Jerič Štefe

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-OV/565

Prav dobro 4

I-OV/563

Odlično 5

I-OV/566

Prav dobro 4

I-OV/564

Prav dobro 4

I-OV/577

Zadostno 2

I-OV/561

Dobro 3 (oddati še mapo)

I-OV/571

Zagovor in oddaja mape

I-OV/588

Ni pristopil

 

Naravovarstvena zakonodaja in etika, 17. 2. 2020, Nina Kaličanin

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-ON/77

Odlično 5

I-ON/69

Odlično 5

I-ON/75

Prav dobro 4

I-ON/74

Prav dobro 4

I-ON/71

Dobro 3

 

Fizika, 12. 2. 2020, Jure Ausec

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-OŽ/366

Zadostno 2

I-OV/499

Dobro 3

I-OV/588

Prav dobro 4

I-OK/204

Zadostno 2

 

Trajno pecivo, 5. 2. 2020, Miran Ahčin

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-OŽ/388

Prav dobro 4

I-OŽ/376

Prav dobro 4

I-OŽ/373

Odlično 5

I-OŽ/392

Prav dobro 4

I-OŽ/355

Dobro 3

I-OŽ/385

Dobro 3

I-OŽ/396

Zadostno 2

I-OŽ/381

Prav dobro 4

I-OŽ/393

Zadostno 2

 

Slovenščina, 27. 1. 2020, Marija Jerše

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-OŽ/393

Ni opravil (2. letnik)

I-OŽ/393

Zadostno 2 (1. letnik)

I-OK/372

Ni opravil

I-OV/547

Ni opravil

 

Angleščina, 23. 1. 2020, mag. Irena Šubic Jeločnik

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-OK/189

Dobro 3

I-OŽ/391

Odlično 5

I-OK/204

Dobro 3

I-OŽ/366

Prav dobro 4

I-OŽ/378

Dobro 3

I-OŽ/378

Dobro 3

I-OŽ/380

Zadostno 2

I-OV/562

Ni opravil

 

Osnove rastlinske pridelave z varstvom rastlin (botanika), 28. 1. 2020, Marija Urankar

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-OV/565

Odlično 5

I-OV/577

Zadostno 2

I-OV/563

Odlično 5

I-OV/564

Prav dobro 4

I-OV/566

Dobro 3

I-OV/561

Prav dobro 4

 

 

Predelava živil – Predelava mleka v mlečne izdelke, 20. 1. 2020, Darja Mavrin

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-OŽ/382

Prav dobro 4

I-OŽ/366

Dobro 3

 

 

Matematika, Urška Berce, 16. 1. 2020

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-OG/31

Ni opravil

I-OŽ/393

Ni opravil

 

Pridelava sadja /Osnove pridelave sadja, 15. 1. 2020, Peter Ribič

 

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

Zagovor

I-OV/588

Zadostno 2

/

I-OV/512

Zadostno 2

Da – za boljšo oceno

I-OV/467

Dobro 3

/

I-OV/503

Odlično 5

/

I-OK/199

Prav dobro 4

/

I-OK/200

Dobro 3

Da – za boljšo oceno

I-OK/201

Dobro 3

Da – za boljšo oceno

I-OK/203

Dobro 3

/

I-OK/142

Zagovor

Zagovor - obvezno

Zagovor bo potekal 27. 1. 2020, ob 15. uri, v učilnici 11 (prijava na zagovor je obvezna).

 

Predelava živil – Predelava mesa v mesne izdelke, 13. 1. 2020, Tatjana Šubic

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-OŽ/366

Odlično 5

I-OŽ/391

Odlično 5

I-OŽ/382

Odlično 5

 

Ekosistemi, izvajanje dejavnosti v prostoru in ekoremediacije, 2. 12. 2019, Marjeta Vovk

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-ON/69

Prav dobro 4

I-ON/71

Dobro 3

I-ON/75

Prav dobro 4

I-ON/74

Dobro 3

I-ON/77

Zadostno 2

 

Osnove hortikulture, 10. 12. 2019, Peter Ribič

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-OV/565

Odlično 5

I-OV/571

Ni opravil

I-OV/577

Zadostno 2

I-OV/566

Zagovor

I-OV/563

Odlično 5

I-OV/564

Prav dobro 4

 

Osnove varne hrane in prehrane, 29. 11. 2019, Tadeja Polajnar

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-OŽ/388

Odlično 5

I-OŽ/396

Zadostno 2

I-OŽ/391

Prav dobro 4

 

 

Predelava živil - Oljarstvo, 18. 11. 2019, Darja Mavrin

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-OŽ/382

Prav dobro 4

I-OŽ/391

Odlično 5

 

Osnove živilstva, 7. 11. 2019, Tatjana Šubic

Vpisna št. udeleženca/-ke:

Rezultat izpita/ocena:

I-OŽ/388

Odlično 5

I-OŽ/396

Zadostno 2

Prosim, da čim prej vrnete učbenik Osnove živilstva – lahko v šolsko knjižnico ali v pisarno za izobraževanje odraslih.