Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Reportaže


/ :

Športni tabor v Kranjski Gori

V petek, 2. 2. 2018 smo se dijaki odpravili na smučarski športni vikend v Kranjsko Goro. Tam smo opravljali različne športne dejavnosti, povezane z zimskimi športi. Na tabor smo se prijavili prostovoljno, namreč gre za opravljanje 3. ure športne vzgoje.

Spremljali so nas trije učitelji smučanja, ki so nas na podlagi znanja smučanja in druženja med sabo razdelili v tri enakomerne smučarske skupine. Na smučišče smo se odpravili šele drugi dan, v petek pa smo zaradi slabega vremena namesto sankanja odšli na pohod do jezera Jasne. Sledil je še družabni večer, na katerem je vsaka soba sestavila svojo igro. Sodelovale so vse sobe.

V soboto po zajtrku smo šli smučat. Vreme nam dopoldan ni bilo naklonjeno, saj je snežilo. Popoldne pa so se pogoji za smučanje izboljšali. Po večerji smo se šli sankat, potem pa še na krajši pohod po Kranjski Gori.

V nedeljo smo pospravili sobe in spakirali svoje kovčke, po zajtrku pa smo se odpravili na smučišče. Po smučanju smo še pojedli kosilo, potem pa se z avtobusom odpravili proti Strahinju. Vožnja je minila hitro in mirno, saj smo bili vsi utrujeni. J

Neja Bohinc, Ana Jenc, Meta Slivnik in Ema Primožič, 2. M