Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Dobrodelni večer


Dobrodelni večer - dobro delo je kot med

Za nami je že 6. dobrodelni večer, tokrat z naslovom Dobro delo je kot med. V petek, 28. 11. 2014, ob 18. uri smo v športni dvorani Bc Naklo skupaj ustvarili čudovit večer. Bilo je rekordno število nastopajočih – 140: od najmlajših osnovnošolcev v pevskem zboru OŠ Šenčur in folklorni skupini Pastirček OŠ Simona Jenka Kranj ter Mažoretnega in twirling kluba Radovljica do dijakov Bc Naklo z zunanjimi nastopajočimi: Pevski zbor Bc Naklo, Gašper Pičman s harmoniko, solistka Jerca Lunar s kitaristko Amelio Stanonik, Folklorna skupina Škofja Loka, Kranjskih sedem, InfraRed (1/2). Za konec pa nas je s svojim glasbenim talentom navdušil Tomaž Ahačič.


Tudi obisk je bil rekorden. Našteli smo preko 450 gledalcev. S prodajo vstopnic, sponzorskimi sredstvi ter prodajo lastnih izdelkov smo zbrali v šolski sklad denar, za katerega bomo poskrbeli, da bo prišel v prave roke. S šolskim skladom zbiramo sredstva za pomoč dijakom iz socialno šibkih družin. Nadzor nad sredstvi šolskega sklada ima upravni odbor, ki deluje v skladu pravilnikom in je sestavljen iz osmih članov: trije predstavniki šole, štirje predstavniki staršev, en predstavnik dijaške skupnosti. Poleg tega so dijaki zaključnih letnikov organizirali tud srečelov, s katerim so zbirali denar, ki ga bodo porabili za organizacijo maturantskega plesa. Še enkrat bi se radi zahvalili vsem, ki ste z nakupom karte prispevali v šolski sklad, vsem posameznikom, ki ste dali svoje prostovoljne prispevke ter seveda našim sponzorjem:

Biotehniški center Naklo

ADS-EFEKT, d. o. o.

Tiskarna Uzar

Vrtnarija Čebulj Tatjana

Agrokor, d. o. o

Mlinotest živilska industrija, d. d.

Mercator

Domače dobrote, d. o. o.

Prodajo kart sta nam omogočila: Aranžiranje cvetja Gaja, Rozman Alenka, s. p., in prodajalna Dona. 


Seveda pa ne smemo pozabiti pohvaliti ekipo dijakov Bc Naklo, ki je pod vodstvom učiteljev poskrbela za organizacijo celotnega dogodka: pripravili so dvorano, aranžirali oder, izdelali voščilnice in piškote za prodajo, spremljali nastopajoče, povezovali program in pripravili pogostitev.

 

Z Vašo pomočjo nam JE uspelo!

 

Janja Čenčič Gartner,
koordinatorica dobrodelnega večera

 


 

Več fotografij:

https://plus.google.com/photos/110239498424246439699/albums/6088144951292761313 

 

Članek v pdf obliki: