Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Nagrajeni maturanti


Nagrajeni maturanti

Anamarija Tušar je dosegla vsa štiri leta odličen učni uspeh, bila je vsakoletna udeleženka na več različnih tekmovanjih in prejemnica zlatih, srebrnih in bronastih priznanj, urednica in moderatorka šolskega časopisa Mlade brazde, zelo aktivna pri promociji gimnazije in dijaški skupnosti.  

Petra Kern, je dosegla vsa štiri leta odličen učni uspeh, ponesla znanje na geografsko olimpijado na Japonsko in na tem svetovnem tekmovanju dosegla bronasto priznanje, je ravno tako vsakoletna udeleženka na več različnih tekmovanjih in prejemnica zlatih, srebrnih in bronastih priznanj, zelo aktivna na dobrodelnem področju, projektih in promociji gimnazije.

Aljaž Mulej je dobil priznanje za prizadevno delo v dijaški skupnosti, za udeležbo na tekmovanjih s katerih je prinašal zlata, srebrna in bronasta priznanja, izjemno aktivnost na dobrodelnem področju, projektih, promociji gimnazije in nesebično pomoč skupnosti.

Gašper Hauptman in Vid Razinger sta dobila pohvalo za prizadevno delo na šolskem in tekmovalnem področju ter aktivni promociji gimnazije.