Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Dobrodelni večer


Dobrodelni večer - delimo svetlobo

Za nami je že 7. dobrodelni večer, tokrat smo v petek, 27. 11. 2014, ob 18. uri v športni dvorani BC Naklo skupaj delili svetlobo dobrote in sreče. 95 nastopajočih je prikazalo svoje talente. To so bili: Pučov trio z našim dijakom Gašperjem Pičmanom, Tamburaška skupina Grosuplje pod vodstvom profesorice Zvonke Erce, Plesna skupina Skokice iz OŠ Naklo z vodjo in koreografinjo Natašo Zaletelj, naše dijakinje solistke: Gaja Pazlar, Gaja Rozman, Jerca Lunar, Dora Strupi in Kora Strupi; pianistka Tjaša Rozman, Tuba evfonij kvartet Glasbene šole Kranj pod mentorstvom Uroša Koširja, pevski zbor BC Naklo Accolada z vodjo Urško Zupančič, Folklorna skupina Škofja Loka  pod vodstvom Marka Krajnika in šolski band Zaštihane kopulce. Za konec pa so nas s poskočnimi ritmi zabavali gostujoči Trio Šubic in profesor Jožef Mali s svojim kitarskim solom. Vsem nastopajočim se iskreno zahvaljujemo.

Zadovoljni smo tudi z obiskom in zbranimi sredstvi, ki smo jih dobili s prodajo vstopnic, sponzorskimi sredstvi ter prodajo lastnih izdelkov. Denar smo zbirali za šolski sklad in poskrbeli bomo, da bo prišel v prave roke. S šolskim skladom zbiramo sredstva za pomoč dijakom iz socialno šibkih družin. Poleg tega so dijaki zaključnih letnikov organizirali tud srečelov, s katerim so zbirali denar, ki ga bodo porabili za organizacijo maturantskega plesa. Še enkrat bi se radi zahvalili vsem, ki ste z nakupom karte prispevali v šolski sklad, vsem posameznikom, ki ste dali svoje prostovoljne prispevke, ter seveda našim sponzorjem:

Biotehniški center Naklo, ADS-EFEKT, d. o. o., Vrtnarija Čebulj Tatjana, Gardenija ARS Florae, cvetličarstvo, Conditius, d. o. o., Žito, d. d., Domače dobrote, d. o. o., Mlinotest živilska industrija, d. d. (pekarna Peks Škofja Loka), Mercator, d. d.

Ne smemo pozabiti pohvaliti ekipe dijakov BC Naklo, ki je pod vodstvom učiteljev poskrbela za organizacijo celotnega dogodka: pripravili so dvorano, aranžirali oder, izdelali voščilnice in piškote, spremljali nastopajoče, povezovali program in pripravili pogostitev.

Z Vašo pomočjo nam JE uspelo!

 

Janja Čenčič Gartner,

koordinatorica dobrodelnega večera