Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Vabilo


Vabimo vas, da s svojimi znanstveno-strokovnimi prispevki sodelujete na Konferenci VIVUS z naslovom "ZDRAVO OKOLJE - NAŠA PRIHODNOST", ki bo potekala 21. novembra 2024 v živo in preko spleta. 

V Biotehniškem centru Naklo želimo izboljšati sodelovanje raziskovalcev, kmetijsko-živilske industrije, trgovine in ostalih sorodnih dejavnosti iz Slovenije in tujine. Tako Konferenca Vivus že dvanajst let predstavlja platformo, namenjeno mednarodni znanstveni razpravi o kmetijstvu, prehrani, ruralnem razvoju, naravovarstvu in varstvu okolja

Konferenca Vivus je odlična priložnost za izmenjavo idej, krepitev obstoječih in oblikovanje novih akademskih mrež, kakor tudi za spodbujanje dialoga med izobraževalnimi ustanovami, javnimi zavodi, zasebnim sektorjem in organizacijami civilne družbe glede vprašanj o najnovejših globalnih in lokalnih usmeritvah v agroživilstvu. 

S svojim sodelovanjem na konferenci boste obogatili program konference in prispevali k širjenju in izmenjavi znanja, idej in dobrih praks ter sodelovali pri spodbujanju dialoga med izobraževalnimi ustanovami, javnimi zavodi, zasebnim sektorjem in organizacijami civilne družbe glede vprašanj o najnovejših globalnih in lokalnih usmeritvah na zgoraj navedenih področjih.

Udeležba na konferenci za avtorje in udeležence je brezplačna, prijava pa je obvezna preko povezave VIVUS 2024.  

 

Izvlečke vaših prispevkov posredujte do posredujte do 20. junija 2024.

Celotne prispevke pričakujemo do 30. avgusta 2024 na konferenca.vivusping@bc-naklopong.si.

Več o konferenci Vivus 2024: http://www.bc-naklo.si/raziskovalna-dejavnost/konferenca-vivus/


⇒ NASLOV:

Konferenca VIVUS
BIOTEHNIŠKI CENTER NAKLO
Strahinj 99
4202 Naklo
SLOVENIJA

⇒ VEČ INFORMACIJ:

dr. Tina Zorman
telefon: +386 (0) 4 620 26 58
e-naslov: konferenca.vivusping@bc-naklopong.si