Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

VIVUS (KONFERENCA / CONFERENCE)


Aktualno: KONFERENCA VIVUS 2020 SLO | CONFERENCE VIVUS 2020 ENG
Pred nami je šesta konferenca VIVUS. Tokrat smo si zadali delovni naslov »Raziskovalni izzivi in razvojne priložnosti«. Z naslovom usmerjamo ideje akademske in strokovne javnosti za naš skupen, boljši jutri. V štirih sekcijah bodo predstavljeni prispevki s področja kmetijstva, naravovarstva, hortikulture in floristike ter živilstva in prehrane.

Spremembe naj bodo stalnica. Spreminjanje ustaljenih poslovnih praks, skrb za okolje, sočloveka ter gospodarna učinkovitost so temelj trajnostnega razvoja. Cenimo naravo, raznovrstnost, čudovito krajino in kulturo kot dragocen dragulj, ki  ga je treba podariti generacijam, ki prihajajo. Razvoj temelji na  podjetnih, proaktivnih in inovativnih ljudeh s trajnostnim pogledom na gospodarjenje z omejenimi, dragocenimi naravnimi viri.

Konferenca, ki vse bolj povezuje akademska dognanja s strokovnimi rešitvami, prinaša najprej izziv, predvsem pa možnosti za povezovanje in umestitev idej za prihodnost delovanja v mednarodnem okolju, enostavne mobilnosti, zavedanje o krhkosti ekosistemov in bogastvu dediščine za kakovostno življenje na podeželju.

Pridružite se nam.

dr. Franc Vidic, predsednik programskega odbora

 

VIVUS je konferenca, na kateri svoje prispevke predstavijo domači in tuji strokovnjaki z biotehniških področij. Letošnja je že 6. po vrsti in bo potekala 20. novembra 2020 (online) pod naslovom Raziskovalni izzivi in razvojne priložnosti. Na njej bodo predstavljeni strokovni in znanstveni dosežki s področja kmetijstva, naravovarstva, hortikulture in floristike ter živilstva in prehrane.

Na konferenco se lahko prijavite na povezavi: E-prijava

Več informacij na e-naslovu: vivus.clankiping@bc-naklopong.si.