Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Novice Naklo


/ :

PREJEMNIKI PRIZNANJ NA 13. LETNI KONFERENCI O KAKOVOSTI V VIŠJIH STROKOVNIH ŠOLAH

Komisija za kakovost Skupnosti višjih strokovnih šol Republike Slovenije je 18. 1. 2024 izvedla  že 13. konferenco o kakovosti v višjih strokovnih šolah z naslovom Spodbujanje poklicnih in podjetniških kompetenc v višjem strokovnem šolstvu.

V okviru konference so podelili priznanja za izjemne dosežke na področju višjega strokovnega šolstva, najboljša diplomska dela in najboljše mentorje v podjetju.

Med prejemniki priznanj je za izjemen prispevek k prepoznavnosti in ugledu ter delovanju Skupnosti VSŠ in višjega strokovnega šolstva je bila tudi predavateljica Višje strokovne šole BC Naklo Milena Maček Jerala.

V kategoriji najboljša diplomska dela je prejel priznanje naš diplomant Tadej Šinkar, inž. nar. ki je pripravil diplomsko nalogo z naslovom: »Idejna zasnova terapevtskega vrta v BC Naklo« pod mentorstvom predavatelja dr. Dragana Žnidarčiča.

Priznanje v kategoriji najboljši mentor/-ica praktičnega izobraževanja v podjetju je prejela mag. Cecilija Lukančič – Valič, vodja mlekarne KGZ z.o.o. Škofja Loka

 

Iskrene čestitke vsem prejemnikom priznanj.