Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Novice Naklo


/ :

Obvestilo študentom: VOLITVE ŠTUDENTOV V ŠTUDENTSKI SVET, STARTEŠKI SVET, KOMISJO ZA SPREMLJANJE IN ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI VIŠJE STROKOVNE ŠOLE BC NAKLO

Razpisali bomo volitve študentov, saj je dvema predstavnikoma študentov v Strateškem svetu potekel status ter s tem članstvo v organu, prav tako je potekel status študentu v Komisiji za spremljanje in zagotavljanje kakovosti  Višje strokovne šole BC Naklo.

Prosimo vas, da se udeležite volitev ter izberete svoje predstavnike študentov, in sicer:

  • dva predstavnika študentov za Strateški svet Višje strokovne šole BC Naklo,
  • enega predstavnika študentov za Komisijo za spremljanje in zagotavljanje kakovosti Višje strokovne šole BC Naklo,
  • pet predstavnikov Študentskega sveta Višje strokovne šole BC Naklo.

Postopek volitev:

  • Predlog za kandidata/kandidatke za predstavnika/predstavnike za posamezne organedo 11. 10. 2021. Prosim, če vsak od vas predlaga vsaj enega kandidata, za katerega je mnenja, da bo uresničeval vaše interese. Predloge sprejemamo v referatu.
  • Sprejem kandidature (od predlaganih kandidatov bomo pridobili pisni sprejem ali zavrnitev kandidature) do 13. 10. 2021
  • Izvedba volitev 14. 10. 2021 (kandidati, ki bodo svojo kandidaturo pisni sprejeli, bodo navedeni na treh ločenih glasovnicah za Strateški svet, Komisijo za spremljanje in zagotavljanje kakovosti Višje strokovne šole BC Naklo ter Študentski svet).

Volitve bodo razpisane in javno objavljene, potekale pa bodo v četrtek14. 10. 2021 med 15.00 in 16.00 v šoli pred Predavalnico 22 (2. nadstropje). V volilni komisiji bodo trije študenti, ki hkrati ne bodo kandidirali.