Karierno središče

KARIERNI ZAGANJALNIK NA JESENICAH!

Projekt Marš na(d) trg dela nudi brezplačno podporo mladim med 15. in 29. letom, ki si želijo zaposlitve ter niso v rednem delovnem razmerju. Namenjen je temu, da osvojiš kompetence in znanja, ki ti pomagajo, da bolj suvereno vstopiš na trg dela. Projekt je financiran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada.

Več informacij v pdf dokumentu 
Innovation Jam, 10 brezplačnih tečajev programiranja

v mesecu septembru po celotni Sloveniji. Sodeluj pri pripravi rešitev v sklopu“Innovation Jam Challenge” in osvoji nagrade v vrednosti 2500 EUR.

O programu “Innovation Jam”

Prihodnost dela se spreminja. V Zavodu Ypsilon želimo mlade opremiti z znanji in veščinami, da bodo pripravljeni na izzive, ki jih prinaša digitalizacija poslovanja in življenja v prihodnosti. S tem namenom bomo v jeseni izvedli prvi celovit program programiranja in poslovnega prototipiranja, ki smo ga poimenovali “Innovation Jam”.

Povezave:

innovationjam.si

mlad.si/2017/08/innovation-jam-challenge/

 
PEKARNA PEČJAK: ŠTIPENDIJE

Pekarna Pečjak d.o.o., vabi dijakinje/dijake (slaščičarje, peke, živilske tehnike), ki bi želeli nadaljevati šolanje kot štipendisti, po končanem šolanju pa nadaljevati svojo kariero v uveljavljenem in znanem podjetju, da nam pošljejo svoje prošnje na spletni naslov karmen.cigojping@pekarna-pecjakpong.si  oz. na poštni naslov Pekarna Pečjak d.o.o.; Dolenjska c. 442; 1291 Škofljica.

Prošnje bomo pregledali, zainteresirane kandidate/tke bomo povabili na razgovor, se dogovorili za morebitno počitniško delo in možnost štipendiranja.