Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Novice Naklo


/ :

Slovesna podelitev diplomskih listin diplomantom Višje strokovne šole BC Naklo, 7. 3. 2024

V  četrtek, 7. 3. 2024 je na Višji strokovni šoli Biotehniški center Naklo potekala slovesna podelitev diplomskih listin diplomantkam in diplomantom VSŠ BC Naklo.

Vsem diplomantom čestitamo za pridobljeni naziv. Hvala, ker ste dovolili, da  smo vas pospremili po delčku vaše poti. Upamo, da vam bodo trenutki, ki ste jih preživeli med nami ostali v lepem spominu in da se boste z veseljem vračali k nam. 


Na podelitvi so bila podeljena tudi priznanja Komisije za kakovost Skupnosti višjih strokovnih šol Republike Slovenije za izjemne dosežke na področju višjega strokovnega šolstva, najboljša diplomska dela in najboljše mentorje v podjetju.

Med prejemniki priznanj je za izjemen prispevek k prepoznavnosti in ugledu ter delovanju Skupnosti VSŠ in višjega strokovnega šolstva je bila tudi predavateljica Višje strokovne šole BC Naklo Milena Maček Jerala.

V kategoriji najboljša diplomska dela je prejel priznanje naš diplomant Tadej Šinkar, inž. nar. ki je pripravil diplomsko nalogo z naslovom: »Idejna zasnova terapevtskega vrta v BC Naklo« pod mentorstvom predavatelja dr. Dragana Žnidarčiča.

Priznanje v kategoriji najboljši mentor/-ica praktičnega izobraževanja v podjetju je prejela mag. Cecilija Lukančič – Valič, vodja mlekarne KGZ z.o.o. Škofja Loka

Iskrene čestitke tudi vsem prejemnikom priznanj.

 


Avtorica fotografij: Manca Rozman