Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Novice Naklo


/ :

E-UČILNICE: POMEMBNO OBVESTILO ZA PROFESORJE, DIJAKE IN ZAPOSLENE

Spoštovani profesorji, dijaki in študenti!

Vse E-učilnice na Biotehniškem centru Naklo smo preselilili v Arnesov oblak. E-učilnice bodo na novi lokaciji od 11.11.2019, od 15:00 ure dalje.

Za dostop do e-učilnice potrebujete Arnesov AAI račun; ki ste ga zaposleni dobili v predalnike, dijakom jih bo v tem tednu razdelil razrednik, študenti pa boste o prevzemu obveščeni s strani referata višje šole.

V sistem Arnesovih e-učilnic se prijavite z novimi uporabniškimi podatki, še vedno potrebujete ključ do posamezne učilnice, ki je sicer enak kot prej. Vsem mentorjem, skrbnikom e-učilnic moramo ponovno vpisati skrbniški pravice, zato vas prosimo, da se čimprej prijavite v nov sistem, da vas bomo lahko določili za skrbnika.

Profesorje se v primeru kakršnihkoli težav obrnite na Marka Valanta po e-pošti: marko.valantping@bc-naklopong.si. Prosim vas, da v sporočilu po imenu navedete za katero e-učilnico gre in v čem je težava. Dijaki in študenti se obrnite name samo v primeru, da se tudi z novim AAI računom ne morete prijavljati.

PREDVIDEVAMO, DA BOMO VEČINO TEŽAV Z SELITVIJO IN DOSTOPI REŠILI DO KONCA TEGA TEDNA.

Hvala za razumevanje!

Marko Valant

P.S. Z AAI računom boste lahko dostopali tudi do šolskega wi-fi sistema Eduroam in drugih storitev, ki so na seznamu na tej povezavi: https://aai.arnes.si/storitve