Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Reportaže


/ :

Športni vikend v Seči

ŠPORTNI VIKEND SEČA PRI PORTOROŽU

V petek 27. 5. ob 13:45 smo po pouku krenili na pot proti Portorožu. Ob 16h smo prispeli na našo obalo in se odpravili na pohod do Izole. Kljub vročini in težkim nogam smo se razveselili srečanja z Zmagom Jelinčičem Plemenitim in seveda nekaj deklet na plaži. Okoli šeste ure smo prispeli do CŠOD-ja in se namestili po sobah in odšli na večerjo. Po solidni večerji smo se odpravili na romantični pohod do Pirana. Na poti iz  Pirana smo pozdravili in spregovorili nekaj besed z luštnimi dekleti ki so imele dekliščino. ko smo se vrnili v dom smo šli spat. V soboto zjutraj smo po zajtrku odšli na kolo druga skupina pa na kanu potem smo se zamenjali. Pred kosilom smo v sobi pogledali oddajo Master chef in predali nekaj svojih napotkov in izkušenj predali našemu kuharju (kosilo je bilo odlično). Po kosilu smo imeli prosti čas in ta čas smo namenili športnim igram in raztegovanjem meha in kar sodi zraven. Zvečer smo imeli predstavitev sob in svojo sobo smo predstavili z glasbeno točko. Zvečer smo gledali finale Lige prvakov, nekateri so bili z rezultatom bolj zadovoljni nekateri manj (dvoboj med Matevžem in Matijem). V sobi smo nadaljevali s prepevanjem do zgodnjih jutranjih ur. V nedeljo zjutraj smo vstali čeprav s težavo, odšli na zajtrk in po zajtrku pospravili sobe. Potem smo odšli na kratek sprehod do Portoroža na pijačo v Cacao bar. Zaradi 4ih minut in pol kratke zamude smo morali napisati tole poročilo. Potem smo odšli na kosilo, do konca spakirali in se odpravili na pot proti domu. Ob 15.30 smo prispeli nazaj v Strahinj.

Matija, Jernej, Grega, Jure Š., Matevž, Jan S., 3.BČ

Portorož, 29. 5. 2022

 

 

ŠPORTNI VIKEND SEČA 2022

V petek 27. 5. 2022 smo se 13.45 odpravili iz Strahinja proti Kopru, tam je bil čas za naš prvi pohod iz Kopra do Izole. Ko smo po skoraj dveh urah prispeli na cilj smo z avtobusom nadaljevali proti Seči. Po večerji, kopanju, igranju harmonike in kratkem počitku smo se odpravili na pohod do Pirana in ogled mesta. Bilo je naporno ampak zabavno. Ko smo pozno zvečer izmučeni prispeli nazaj smo šli spati.

Sobota se je začela zgodaj zjutraj z zajtrkom in se nadaljevala s kolesarjenjem do meje. Po kolesarjenju smo šli na odpravo s kanuji. Po športnem dopoldnevu je sledilo kosilo in nato zaslužen počitek. Ko smo bili spet polni energije je sledilo športno popoldne. Nekaj nas je šlo na sprehod in na zaslužen sladoled, nekaj v morje in nekaj v fitnes v naravi. Ko smo se spet vsi zbrali in imeli večerjo je sledil družabni večer in predstavitev sob. Igrali smo harmoniko, se kartali in gledali nogometno tekmo. Po druženju in zabavi je bil čas za spanec.

V nedeljo smo se zbudili, pozajtrkovali in se odpravili na sprehod proti Portorožu tam smo si ogledali Portorož se usedli na kavo, sok, sladoled in se družili. Ko smo se vrnili smo imeli kosilo, končno čiščenje in zapuščanje sob. V Strahinj smo se vrnili zgodaj popoldan.

 Vikend je bil naporen ampak poln zabavnik in veselih trenutkov, ki nam bodo ostali v spominu.

                                                                                   Nika Gartner, Lana Habjan, 3.ČF