Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Novice Naklo


/ :

Vabilo na skupno urejanje Pokljuške poti v TNP, 30.5.2024

Vabilo na skupno urejanje Pokljuške poti v Triglavskem narodnem parku skupaj z dijaki programa naravovarstvo Biotehniškega centra Naklo (Mrzli studenec na Pokljuki, četrtek, 30. 5. 2024, ob 10. uri)


V četrtek, 30. maja 2024, bomo skupaj z dijaki Biotehniškega centra Naklo zavihali rokave, poprijeli za orodje in se lotili urejanja Pokljuške poti.
 
Vabljeni, da se nam ta dan pridružite ob 10. uri na prostoru za oddih na Mrzlem studencu na Pokljuki, kjer boste lahko spremljali proces skupnega dela ter izvedeli več o njegovih ciljih in pomenu.
 
Z nami bodo:
1.    Andrej Arih, vodja oddelka za varstvo narave v Javnem zavodu Triglavski narodni park,
2.    Marjeta Vovk, učiteljica biologije in strokovnih modulov naravovarstva, v Biotehniškem centru Naklo in
3.    predvidoma več kot 20 dijakov 3. letnika programa naravovarstvo Biotehniškega centra Naklo.
Če vremenske razmere del ne bodo dopuščale, bo dogodek odpovedan, o čemer vas bomo pravočasno obvestili.
 
Javni zavod Triglavski narodni park (JZ TNP) in Biotehniški center Naklo med seboj redno sodelujeta. Sodelavci JZ TNP upravljanje z edinim narodnim parkom v Sloveniji tako v teoriji kot v praksi predstavljajo njihovim dijakom in študentom. Nekateri med njimi v zavodu opravljajo tudi obvezno prakso.
 
Kljub zelo pestremu urniku z veliko praktičnimi vsebinami so takšne izkušnje s terena za dijake zelo pomembne. Kako jih doživljajo, jih boste lahko vprašali, če se nam boste pridružili na Pokljuki.

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo!