Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Novice Naklo


/ :

Kako se lotiti pisanja diplomske naloge? Vabimo vas, da se nam pridružite na delavnici.

Spoštovane študentke, spoštovani študenti, 

študijsko leto 2023/2024 se približuje koncu, nekateri boste zaključili prvi letnik, nekateri pa ste že tik pred zaključkom študija. Vendar ne glede na to, na kateri fazi se nahajate, vas lepo vabimo na dve delavnici, ki ju organiziramo samo za vas: 

 

OD IDEJE DO DIPLOME:  PRIPRAVA DIPLOME S PRAVIM PRISTOPOM

  • KDAJ IN KJE SE DOBIMO: ponedeljek, 10. 6. 2024 ob 16.00  v Predavalnici 22 (2. nadstropje, Biotehniški center Naklo)

  • IZVAJALEC: dr. Tomaž Levstek in dr. Andrej Pogorelec

  • PROGRAM: vabimo vas na krajše srečanje, kjer vam bomo predstavili, kako se lotiti priprave diplomskega dela, kako izbrati pravo idejo za diplomo in ustreznega mentorja. Na primeru že izdelane diplome boste dobili vpogled v njeno strukturo, iskanje in navajanje literature (Cobiss in ReVis), opozorili pa vas bomo tudi na najpogostejše težave pri pripravi diplomskega dela. 

 

TEHNIČNO OBLIKOVANJE DIPLOMSKE NALOGE V PROGRAMU MS WORD 

  • KDAJ IN KJE SE DOBIMO: ponedeljek, 17. 6. 2024 ob 16.00 v Multimediji 18 (1. nadstropje, Biotehniški center Naklo)

  • IZVAJALEC: ga. Melita Ana Maček

  • PROGRAM: na delavnici boste konkretno oblikovali (svojo) diplomsko nalogo. V ospredju bodo nastavitev robov, številčenje strani (rimsko in arabsko v enem dokumentu), oblikovanje glave, aktivno kazalo vsebin, aktivno kazalo slik in tabel (z upoštevanjem Tehničnih navodil). 

 


Ni pomembno ali imate izbrano temo diplomskega dela ali ne, ali imate izbranega mentorja ali ne. Niti ni pomembno, če se vam je zataknilo kje drugje. Tu smo za vas, da vam pomagamo na vaši poti do diplomiranja.

 

Veselimo se srečanja z vami.