Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Novice Naklo


/ :

Športni vikend na Veliki planini

V soboto, 5. 4. 2018 smo se zjutraj zbrali v Kranju in se z avtobusom odpravili na pot. V Strahinju smo pobrali še profesorje in nekaj dijakov, nato pa pot nadaljevali proti Veliki Planini. Avtobus nas je odložil pri koči na Kranjskem Raku. Nahrbtnike in opremo smo natovorili v avto oskrbnika koče, v kateri smo se kasneje nastanili, mi pa smo se do koče odpravili peš in za pot porabili slabi 2 uri.

V Črnuškem domu smo se najprej razdelili po sobah, razpakirali in nato imeli kosilo. Po kosilu smo imeli pohod do Zelenega roba. Tam smo imeli čas za čaj, nato pa se v gosti megli vrnili nazaj. Pred večerjo smo izdelali plakate na temo planinstva, po večerji pa imeli prosti čas, ki smo ga izkoristili za počitek in druženje, nato pa odšli spat.

Zjutraj smo se zbudili v sončno jutro. Šli smo na pohod po Planini in se vrnili na zajtrk. Po zajtrku smo spakirali stvari, vsaka skupina je predstavila svoj plakat, nato pa se peš odpravili v dolino, kjer nas je pričakal avtobus in nas odpeljal v Strahinj.

Bil je koristno izkoriščen vikend, ki nam bo ostal v lepem spominu.

 

Tina Ržek, 3. B