Uvodni nagovorSpoštovani

Študij vas bo navdihnil za vaš osebnostni in karirerni razvoj. Predavatelji in osebje se bomo potrudili za vašo  koristno izkušnjo. Ne bo vam žal.

Študij traja dve leti, sledijo si predavanja in vaje. Študij v veliki meri proteka popoldne, v času od oktobra do konca junija. Sledijo počitnice.

Študijski programi omogočajo pridobitev podjetniških, komunikacijskih in strokovnih veščin za uspešno in konkurenčno delo. Z osebnim študijskim načrtom je možno tudi prehajanje med programi, hitrejšo, pa tudi nekoliko bolj počasno dinamiko študija. Način študija je prijazen tudi športnikom, mamicam, kot tudi tistim, ki imajo posebne potrebe.

Veliko je prakse, kombinacije predavanj, vaj v laboratoriju in na terenu. Omogočamo vam raziskovalno delo, razvoj prototipov in podjetniških idej. Del študijskega programa lahko opravite v sklopui ptrograma ERASMUS+, v tujini.

Program ovrednoten s 120 kreditnimi točkami (KT) po sistemu ECTS. Raven strok,ovne izobrazbe je 6/1. Po končanem študiju lahko svoje znanje še nadgradite.

Ravnatelj

Dr Franc Vidic