Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

AAI Prijava in Arnes pošta


Intranet študenti

 AAI Prijava (Dostop do E-učilnic z Arnesovim AAI računom in dostop do EDUROAMA - brezžičnega interneta)

Dostop do E-učilnic z Arnesovim AAI računom (uporabniško ime izgleda tako: ime.priimek@bc-naklo.si). Obvezno si po prvi prijavi v profilu nastavite svoj e-naslov za izgubljeno geslo:  https://aai.arnes.si/uporabnik. Pozabljeno geslo: Pozabljeno geslopovezava za ponastavitev gesla:  https://mdm.arnes.si/Prijava/Password.aspx. Dostop do E-učilnic Višje strokovne šole (dostop je tudi v nogi centrške spletne strani):  https://ucilnice.arnes.si/course/index.php?categoryid=6094

- Dostop do EDUROAMA (brezžični internet)

Za dostop do brezžičnega interneta EDUROAM sledite navodilom spodaj. Namestite si aplikacijo GetEduroam  https://www.geteduroam.app/.  Sledite navodilom spodaj na sliki ali pa navodilo s strani Arnesa na naslednji povezavi:  https://www.arnes.si/pomoc-uporabnikom/eduroam/navodila-za-povezavo/navodila-za-android-11-geteduroam/ . Po namestitve v kolikor ni izbrano poiščete WIFI eduroam.

 

Tehnične težave v zvezi z menjenimi dostopi izvaja informacijsko komunikacijska služba centra, vendar naj se dijaki predhodno obrnejo na razrednika, da nam posreduje njihovo težavo. Glede izgubljenih RDF kartic ali drugih večjih težav se lahko oglasijo tudi v naši pisarni v 2. nadstropju, med delovnim časom 7-15h. V nujnem primeru lahko neposredno pošljete vprašanje na dejan.hudoletnjakping@bc-naklopong.si ali demir.deljanin@bc-naklo.si.