Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

VIŠJA ŠOLA

VIŠJA STROKOVNA ŠOLA BC NAKLO

Vas zanimajo biotehniška področja, živilstvo in prehrana, življenje in delo na podeželju, hortikulturne rešitve ter varovanje narave?
 

Odločite se za programe in poklice prihodnosti:

Izberite program UPRAVLJANJE PODEŽELJA IN KRANJINE in postanite INŽENIR/KA KMETIJSTVA IN KRAJINE.

Izberite program NARAVOVARSTVO in postanite INŽENIR/KA NARAVOVARSTVA

Izberite program HORTIKULTURA in postanite INŽENIR/KA HORTIKULTURE

Izberite program ŽIVILSTVO IN PREHRANA in postanite INŽENIR/KA ŽIVILSTVA IN PREHRANE


Predstavitveni video si lahko ogledate na naslednji povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=8V_vlGvnhfwNAGOVOR RAVNATELJICE VIŠJE STROKOVNE ŠOLE

Spoštovani,

danes se naše delovno in izobraževalno okolje ves čas spreminja. Zaradi podnebnih sprememb,  demografskih gibanj in tekmovanja za naravne vire,  vse večje urbanizacije in naraščajoče neenakosti so podeželje, kmetijska proizvodnja, pridelava in predelava hrane tudi pred vedno večjimi izzivi. Zaradi kompleksnosti procesov je implementacija novega znanja danes še pomembnejša, kot je bila v preteklosti.
Študijski programi Višje strokovne šole BC Naklo omogočajo pridobivanje strokovno teoretičnih in praktično uporabnih znanj na področjih, ki so lokalno in globalno strateško prepoznana. Programi, ki jih izvajamo, omogočajo pridobivanje strokovnih znanj s področja ekosistemov, trajnostne rabe in varstva naravnih virov ter različnih tehnologij.

Študij je praktično naravnan, veliko je praktičnih vaj na terenu in v podjetjih. Skupaj s partnerji iz Slovenije in tujine razvijamo programe in vsebine, ki podpirajo trajnostni razvoj in z aktivnim sodelovanjem pri projektnih aktivnostih lahko bogate izkušnje in veščine pridobite tudi vi.
 

Želimo vas navdušiti za osebnostni in strokovni razvoj, odgovoren odnos do okolja, raziskovalno delo in razvoj podjetniških idej.

Vabimo Vas, da se nam pridružite.
 

Irena Gril,
ravnateljica Višje strokovne šole


KAKOVOSTNO IN PRAKTIČNO ZNANJE V OSRČJU NARAVE

Spoznajte Višjo strokovno šolo s klikom na BROŠURA VSŠ.