Ponudba


Jabolčni kis

V jeseni 2014 smo v novi sadjarski delavnici pričeli tudi z predelavo jabolk, stiskanjem mošta in pasterizacijo soka.

V ponudbi imamo:
Kobilje mleko in izdelki iz kobiljega mleka

V ponudbi imamo izdelke iz KOBILJEGA MLEKA in tudi samo kobilje mleko podjetja LacMar d.o.o., ki nudi izdelke od izključno slovenskih avtohtonih pasem kobil.

Podjetje navaja več ugodnih učinkov, ki jih ima to naravno živilo:

'Z uživanjem kobiljega mleka si uravnovesimo delovanje imunskega sistema, kar vodi v boljšo kakovost življenja. V večini primerov z rednim uživanjem odpravimo ali omilimo težave, ki jih povzročajo alergije, kožne bolezni, bolezni prebavnega trakta, …'

Več podatkov lahko najdete na spletni strani: www.kobilje-mleko.si 
Različna olja

Glede na porast povpraševanja po oljih, ki delujejo blagodejno na naše zdravje in naš celoten organizem imamo v ponudbi olja iz:
Ponudba izdelkov za vegetarijance in vegane

V letu 2015 smo razširili našo ponudbo vegetarijanskih in veganskih izdelkov slovenskih dobaviteljev. 

Za nas dobavlja podjetje Svetilka iz Kamnika, ki ima na razpolago več vrst naravnih izdelkov brez umetnih preservativov po ugodnih cenah. Tako lahko kupite:

 

Za nas pa dobavlja tudi podjetje Organa z vegetarijanskimi in veganskimi izdelki LaVida. Izdelke, ki jih imamo  v ponudbi so:
Izdelki drugih dobavliteljev

Vedno imamo na zalogi široko ponudbo kvalitetnih ekoloških izdelkov, slovenskega porekla, ki jih za nas dobavljajo različni kmetje.

Sir narejen po biodinamični metodi dobavlja kmetija Sešlar iz Izlak. Sir izdelujejo iz surovega mleka.

V Trgovini Pod Kozolcem imamo tudi ovčje izdelke (ovčji jogurt, navadni, sadni (borovnica, pečeno jabolko), mehki sir, poltrdi sir, dimljen poltrdi sir) izdelke ekološke kmetije Konda iz Starega trga pri Kolpi.
Ostali izdelki

Poleg živilskih izdelkov nudimo tudi naravi prijazna, mila in kvalitetne naravne zobne paste.
REGIOMAT

Na regiomatu lahko kupite šolske mlečne izdelke in tudi nekaj ostalih artiklov iz ponudbe šolske trgovine v času, ko je trgovina zaprta in ko je šolsko poslopje in posestvo odprto.

 Nazaj v trgovino