Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Reportaže


/ :

Športni vikend v Kranjski Gori

V petek, 13. 1. 2017, smo se po pouku vsi skupaj zbrali pred šolo in se z avtobusom odpravili proti Kranjski Gori. Prispeli smo okoli druge ure in takoj odšli v telovadnico, kjer so nam profesorji dali navodila in razdelili po sobah. Po počitku smo imeli kosilo, nato pa smo šli na pohod do Zelencev. Vsi smo se razveselili snega, padle so prve kepe in nekateri so prišli nazaj povsem zasneženi. Zvečer smo imeli spoznavni večer v skupni sobi. Zabaven program so sestavili dijaki iz 1. letnikov, harmonika je bila seveda nepogrešljiva.

 

V soboto smo se po zajtrku razdelili v dve skupini; prva je šla na tek na smučeh, druga pa na daljši pohod do gostilne pri Srnjakih. Prvotno naj bi se šli sankat, a ni bilo snega, zato smo sanke s seboj le nosili.  Ko smo izmučeni prišli nazaj, smo imeli kosilo in kratek počitek. Popoldne sta se skupini zamenjali. Druga skupina je šla na pohod do koče v Krnici. Po večerji smo šli drsat na bližnje drsališče, nato pa nazaj v dom kjer smo plesali na poskočen ritem harmonike.

 

V nedeljo smo po zajtrku izpraznili sobe ter spakirali naše stvari, nato pa je po nas prišel avtobus in nas zapeljal do Planice. Tam je potekala prireditev s športnimi aktivnostmi, saj je bila posvečena svetovnemu dnevu snega. Nekateri so šli igrat odbojko (seveda so zmagala dekleta) ali hokej na snegu, lahko si tudi sankal ali se slikal v photoboxu. Na koncu smo naredili še skupinsko sliko, potem pa smo šli nazaj v CŠOD na kosilo. Ko smo zložili prtljago v avtobus, smo se žalostno poslovili od Kranjske Gore in se polni novih izkušenj odpravili v Strahinj.