Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Novice Naklo


/ :

Vabilo na zaključni virtualni dogodek AlpBioEco projekta!

Spoštovani,
 
po treh razburljivih letih raziskovanja se EU Interreg Alpine Space AlpBioEco  projekt zaključil aprila 2021. Zato vas AlpBioEco projektni partnerji vabimo na svojo zadnjo konferenco v četrtek, 11. februarja 2021, od 9:00 do 17:00.
Naša zaključna Konferenca bo celodnevni virtualni dogodek, ki bo potekal v angleškem jeziku.
 
Vsebina konference se osredotoča na bio gospodarstvo in inovacije v alpskem prostoru. Predstavili bomo naša spoznanja o različnih vrednostnih verigah s področja živilstva in botanike. Predstavili vam bomo ekološko inovativne poslovne modele, ki smo jih razvili tekom projektnega raziskovanja, z ustreznimi izvedbenimi smernicami za SMe glede na zakonodajne zahteve v posameznih regijah. Z vami bomo delili tudi primere dobrih praks in izkušnje pridobljene tekom projekta ter ideje kako povečati rast bio gospodarstva v alpski regiji.


Naše zadnje konferenčno središče o biogospodarstvu in inovacijah v alpskem prostoru predstavlja veliko spoznanj o različnih prehranjevalnih in botaničnih vrednostnih verigah. Predstavili vam bomo ekološko inovativne poslovne modele, ki smo jih razvili v projektu, z ustreznimi izvedbenimi smernicami za MSP in politične odločevalce za določene regije - in tudi, kako uporabiti naše rezultate v novih regijah. Poleg tega bomo delili tudi najboljše prakse in izkušnje, pridobljene v projektu, ter podali ideje o nadaljnjem povečevanju bio gospodarstva v alpskem prostoru!

 
Pridružite se nam v zanimivem programu z veliko interaktivnimi sejami: od bio ekonomskega zajtrka, navdihujočih osrednjih predavanj, več interaktivnih sej do interaktivne izmenjave s strokovnjaki na različnih okroglih mizah v majhnih skupinah. Zaključna javna konferenca AlpBioEco ponuja veliko zanimivih možnosti širjenja znanja o bio ekonomiji, razpravljanja in izmenjavo izkušenj s številnimi zanimivimi strokovnjaki in udeleženci iz celotne Evrope!

Smo vzpodbudili vaše zanimanje? Oglejte si program, priložen temu e-poštnemu sporočilu.


Registrirajte se na spodnji povezavi: http://www.gstoo.de/alpbioeco