Novice naklo


/ :

VABILO: AQU@TEACH poletna šola podjetništva

 Vabilo k aktivnemu sodelovanju v okviru poletne šole projekta Aqu@teach

 

Spoštovani!

 

V okviru ERAMSUS+ projekta Aqu@teach: innovative educational tools to promote learning among European students using aquaponics, ki poteka od 1. 10. 2017 do 31. 3. 2020 razvijamo celosten izobraževalni paket za poučevanje vsebin s področja akvaponike.

 

V tednu med 8.7. in 12.7. 2019 skupaj s partnerji iz štirih držav organiziramo MEDNARODNO POLETNO ŠOLO PODJETNIŠTVA za študente in predavatelje, kjer bodo študenti svoje tehnično znanje akvaponike nadgradili z razvojem lastne profitne ali neprofitne poslovne ideje. Svoje poslovne ideje bodo študenti zainteresiranim deležnikom predstavili na zadnji dan poletne šole.

 

Vse zainteresirane študente vabimo, da se udeležijo poletne šole, saj bo potekala BREZPLAČNO in predstavlja odlično priložnost za pridobitev novih znanj s področja podjetništva, prav tako pa predstavlja priložnost za mreženje na evropskem nivoju.

 

Strokovnjake in odločevalcepa na zadnji dan poletne šole 12. 7. 2019  med 12:30 in 15:00 vljudno vabimo v Biotehniški center Naklo, kjer bi vas prosili, da po ogledu vseh predstavitev študentov, podate vašo oceno oz. s študenti podelite vaše izkušnje ter jim podate usmeritve v tistem delu njihove poslovne ideje, kjer boste ocenili, da je to potrebno.

Vaša prisotnost bi bila izredno dobrodošla, saj bi študentom pomagali razumeti izzive na poti od teorije do praske, in celo do podjetništva.

 

Prosim, da Vašo udeležbo potrdite do 1.7.2019 na email naslov: ana.ambrozic@bc-naklo.si ali na telefonsko številko 04 620 26 53.

 

V pričakovanju vašega odziva vas lepo pozdravljamo.

Projektni tim AQU@TEACH

 

Več o projektu na: http://www.bc-naklo.si/projekti/mednarodni-projekti/erasmus/aquteach/