Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Novice Naklo


/ :

Uspešna zbiralna akcija papirja

Sporočamo, da smo v dvodnevni zbiralni akciji, ki je potekala v začetku novembra na pobudo Eko šole, zbrali 860 kg papirja. Dijaki 4N razreda smo pri modulu Komunikacija in trženje pripravili in izvedli promocijsko akcijo po centru in osveščali dijake in zaposlene o akciji. V razredu imamo tudi zeleno stražo, ki je bila najbolj aktivna pri tehtanju in izdelavi poročila. Ker smo naravovarstveni tehniki je prav, da smo ozaveščeni in bili najbolj uspešni pri zbiranju papirja. Zbrali smo 411.5 kg papirja, zato nas je ravnateljica Andreja Ahčin presenetila z veliko torto, katero so spekli naši slaščičarji..  

Dijakinja Ana Mestinšek Mubi iz 2.M  je prinesla 187 kg papirja. Sodelovalo je 11 razredov. Časopisni papir so zbirali tudi zaposleni, med katerimi je največ papirja prinesla Mojca Logar. Ano in učiteljico Mojco je ravnateljica nagradila s sladkim presenečenjem. 

Naučili smo se, da lahko vsak od nas z majhnimi dejanji prispeva k čistejšemu okolju in ob enem pomaga ljudem v denarni stiski. V šolski sklad smo skupaj prispevali dobrih 50,00 EUR.

 

Dijaki 4N, zelena straža ter mentorici Nataša Kunstelj in Majda Kolenc Artiček