Novice naklo


/ News: Splošne

TRENDI V FLORISTIKI 2018

Dogodek Trendi v floristiki 2018 je uspešno za nami. Kot vsako leto, je tudi tokrat ponudil novosti pri oblikovanju s cvetjem, predstavili smo nove sorte cvetja in okrasnih rastlin ter druge materiale.

 

Naša želja je ponujati cvetličarjem, vrtnarjem, aranžerjem in vsem drugim oblikovalcem nova in aktualna znanja, predstavljati novosti in širiti naš nabor vsebin za vse udeležence, ki prihajate iz terena in ste vsak dan v stiku s strankami. Želimo ponujati aktualna znanja za jutrišnji dan! Letošnje posebnosti ter nove pristope v cvetličnih dekoracijah sta predstavila Jack van der ENDE ter Eric PANNENBORG z Nizozemske.

 

Naj se na tem mestu najlepše zahvalimo vsem udeležencem in domovine in tujine, ki ste tako številčno prisostvovali dogodku in na drugi strani številnim sponzorjem. Posebna zahvala gre tako Veleposlaništvu Kraljevine Nizozemske v Sloveniji in nj. eks. veleposlaniku Bartu van Twaalhovnu, podjetjem Agrokor, Smithers-Oasis Adria, Kovaštvu Grašič, Šmarca pri Kamniku, Rocknhill okrasni lonci ter Pronuptia salon, Arclin pri Celju.

 

Se vidimo in srečamo znova v februarju 2019!

POVEZAVA NA GALERIJO FOTOGRAFIJ