Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Novice Naklo


/ :

Pozdrav in nagovori v poletne počitnice.

Danes čestitam vsakemu posebej in vam vsem ob doseženem uspehu. Letošnje leto vam še posebej čestitam za ves trud, ki ste ga v času zaprtja šole vložili v samostojni študij, v pridobivanje in uporabo novih IKT tehnologij. S tem se izkazali veliko odgovornost in samostojnost, ki je izjemnega pomena.

Zahvala za vse prijazne besede, medsebojno pomoč, sodelovalno učenje, sočutje in spoštovanje, ki smo ga znali izražati med sabo.

Letos še posebej skupno ustvarjanje na letošnjo skupno šolsko temo; DOM IN DOMOVINA. Dom smo letos vsi spoznavali v novi perspektivi, se od tega veliko naučili. Domovina pa v ponos ob praznovanju 30-obletnice naše državnosti s pozitivnim pogledom in energijo naprej – za modrejši, zeleni in skupni jutri. 

Zahvala vsem učiteljem, še posebej razrednikom, mentorjem in vsem zaposlenim, za ustvarjanje skupnega šolski vsakdan.

Če vam je morda še kaj ostalo, bo šola naš skupni prostor učenja za vas odprta od 28. 6. 2021 dalje. Bodite pozorni na datume. Jeseni se izpiti začno 16. 8. 2021.

Poletje, ki je pred vami, naj bo prijazno, veselo, zdravo, polno lepih doživetji in tudi kdaj zatopljeno v kaki dobri knjigi.

Srečno Slovenija. 

Ponovno se vidimo v sredo, 1. 9. 2021.

Andreja Ahčin, ravnateljica