Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Novice Naklo


/ :

DIPLOMANTKA VSŠ BC NAKLO PREJELA PRIZNANJE ZA ENO NAJBOLJŠIH DIPLOMSKIH DEL V LETU 2022 - KONFERENCA O KAKOVOSTI V VSŠ

V sredo, 10. maja, je na Višji strokovni šoli za gostinstvo, velnes in turizem Bled potekala 12. konferenca Kakovost v višjih strokovnih šolah z naslovom S PARTNERSTVOM DO ODLIČNIH POKLICNIH SPRETNOSTI. 

Poudarek Konference je bil na povezovanju in sodelovanju izobraževalnega sistema in gospodarstva pri zagotavljanju znanja in spretnosti, ki so potrebni na trgu dela. 

Poleg zanimivih predstavitev v plenarnem delu konference in referatov v 2. delu, je bil pomemben trenutek tudi podelitev priznanj za najboljše diplomsko delo na VSŠ v letu 2022. 

Višja strokovna šola BC Naklo je na razpis "Izbor najboljših diplomskih del na višjih strokovnih šolah RS in mentorjev v podjetju v okviru Skupnosti VSŠ v letu 2022" prijavila diplomsko delo diplomantke Maje Milovanović z naslovom Analiza vzorcev vode v zgornjem toku reke Save na izbranih mestih. Njena naloga je bila uvrščena v ožji izbor, med 5 najboljših diplomskih del v tem letu. Maja in njena mentorica Melita Ana Maček sta na Konferenci prejeli priznanje in cvet. 

Za odlično pripravljeno nalogo diplomantki Maji Milovanović, njeni mentorici na šoli, Meliti Ani Maček, in mentoricama v podjetju mag. Simoni Šalej in dr.Tatjani Vidic iskreno čestitamo!