FasterEFT


FasterEFT umetnost spremembe življenja

Ste siti tega, da se vam v življenju ponavljajo eni in isti vzorci?
Bi radi spustili preteklost, zaživeli v čustveni svobodi in izboljšali odnose z bližnjimi?
Se želite fizično bolje počutiti in izboljšati svoje zdravje?
Ste odvisni od (nezdrave) hrane, se čustveno prenajedate ali se morda neuspešno borite s prekomerno telesno težo?
Želite v svojem življenju ustvariti globoke in trajne spremembe?

FasterEFT je svetovno uveljavljena, izjemno učinkovita metoda za samozdravljenje in osebno transformacijo, ki temelji na spoznanjih nevrolingvističnega programiranja, klasičnega EFT-ja, moderne psihologije in nevroznanosti, in uporablja povezavo uma in telesa za ustvarjanje želenih sprememb na čustveni, miselni in telesni ravni. Kreator Robert Gene Smith je metodo razvil po več letih raziskovanja in dela s tisočimi ljudmi. Izvajalka delavnic, Tanja Sovulj, je ena njegovih učenk in certificirana FasterEFT izvajalka III. stopnje.

Na FasterEFT delavnicah boste spoznali, kako lahko s pomočjo Faster EFT metode spremenite svoje podzavestne zapise oz. programe, kako se osvobodite čustvene in telesne bolečine, kako premagate hrepenenje po (ne)zdravi hrani in prenajedanje ter zaživite v osebni svobodi, Učinke FasterEFT-ja boste izkusili že na samih delavnicah, doma pa jih boste še okrepili. 

 

BREZPLAČNO SREČANJE - PREDSTAVITEV FasterEFT METODE

Kdaj? V torek, 25. 2., od 17.00 do 18.00 ure

Na uvodnem srečanju boste podrobneje spoznali metodo FasterEFT in se že naučili uporabiti osnovni FasterEFT način tapkanja za čustveno osvobajanje in spreminjanje doživljanja preteklih dogodkov. 
Po koncu srečanja se boste lahko odločili za obisk nadaljnjih FasterEFT delavnic:

Začetna delavnica FasterEFT metode čustvene in umske preobrazbe (torek, 3. 3., od 17.00 do 19.00)
Napredna oblika FasterEFT metode za hitrejše in boljše rezultate (torek, 10. 3., od 17.00 do 19.00)
Delavnica FasterEFT pristop k odpravljanju fizične bolečine (torek, 17. 3., od 17.00 do 19.00)
Delavnica FasterEFT pristop k odpravljanju odvisnosti od (nezdrave) hrane (torek, 24. 3., od 17.00 do 19.00)

Cena posamezne delavnice je 30 EUR z DDV/osebo.

Na brezplačno srečanje in delavnice se je potrebno predhodno prijaviti na št. 04/277 21 20, 041 499 934 ali na e-naslov: tecaji@bc-naklo.si. 


Za podrobnejši opis delavnic kliknite na PODROBNEJŠA VSEBINA DELAVNIC.
 

Mnenje udeleženca delavnic FasterEFT:

"Živimo v času, ki od človeka zahteva vedno več. Zunanji faktorji okolja, službe in drugi stresni faktorji negativno vplivajo na človeka in njegovo zdravje. Obenem pa obstajajo orodja, da se človek lažje spopada z obremenitvami, ki mu onemogočajo notranji mir, občutek sreče in zadovoljstva ter s tem posledično tudi boljše zdravje. Um in telo so namreč v zelo soodvisni in neposredni povezavi. Tečaji in tehnike, ki človeku pomagajo in ga naučijo, da se sam spopade in s tem odkloni različne negativne faktorje v svojem življenju so še kako dobrodošle in zelo pozitivno je, da ste v program delavnic vključili prikaz zelo enostavne a obenem izredno učinkovite metode kot je FasterEFT. Predavateljica Tanja ga je podala, predstavila in nas naučila na zelo enostaven in prikupen način. Zato vse moje pohvale za to delavnico in da boste kaj podobnega organizirali tudi v prihodnje. 

G. Aleš Pajestka