Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Drobno trajno pecivo


DROBNO TRAJNO PECIVO

Drobno pecivo spada med trajno pecivo, ki predstavlja raznoliko in pestro vrsto okusnih suhih sladic. Na tečaju se boste naučili izdelovati sladko in slano drobno pecivo, s katerim boste sebe in svoje bližnje lahko razvajali ob kavi ali čaju. Spoznali se boste z izdelovanjem krhkega in linškega testa, penastih in biskvitnih mas, medenega testa, izdelovanjem krekerjev, oblatnih mas in listnatega testa. Na tečaju boste izdelovali tudi razna polnila, nadeve in glazure. 

Tečaj izvaja Miran Ahčin. 

Trajanje tečaja:  5 šolskih ur
Cena tečaja: 56 EUIR z DDV
Termin tečaja: 7. december 2020




Več informacij in prijave: 080 3900, 04 277 21 20, 041 499 934/936 oz. tecajiping@bc-naklopong.si