BISKVITNO PECIVO
Biskvitne mase so polizdelki, podlage za pripravo svežega peciva. Zanje je značilna nežna luknjičavost, krhkost in penasta struktura. Na tečaju boste spoznali sestavine za biskvit in se naučili izdelovati lahke, srednje težke in težke biskvitne mase ter biskvitne mase brez moke. Izdelovali boste torte, rezine, rulade, minjone in deserte, ki jih boste polnili z različnimi nadevi in kremami. Naučili se boste pravilno speči biskvitno maso in jo oskrbeti po peki ter na koncu dekorirati izdelke.
Tečaj izvaja Miran Ahčin.
Trajanje tečaja: 1 dan (5 šolskih ur)
Cena tečaja: 56 EUR z DDV
Termin tečaja: 22. oktober 2020, 8. marec 2021 in 29. marec 2021
Več informacij in prijave: 080 3900, 04 277 21 20, 041 499 934/936 oz. tecaji@bc-naklo.si