Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Predelava mleka


TEČAJ PREDELAVE MLEKA NA DOMU

Tečaj je razdeljen na tri sklope: fermentirano mleko, siri in izdelki iz smetane

V okviru tečaja boste spoznali tudi osnove o higieni pri predelavi mleka, spoznali tehnološke postopke in se seznanili s pravilnim embaliranjem, označevanjem in shranjevanjem izdelkov. 

Tečaj je primeren za vse, ki se želite spoznati z osnovami predelave mleka iz izdelovati enostavnejše izdelke v manjših količinah (tudi v domači kuhinji). Tečaj je prav tako primeren za vse, ki želite pridobiti NPK Predelovalec/ka mleka na tradicionalen način, saj vsebuje vsebine iz kataloga strokovnih znanj in spretnosti za to NPK. 

Cena tečaja: 159 EUR z DDV
 

Termini tečaja:

2. 10. - 4. 10. 2023, ob 16.00

6. 11. - 8. 11. 2023, ob 16.00

29. 1. - 31. 1. 2024, ob 16.00

4. 3. - 6. 3. 2024, ob 16.00

8. 4. - 10. 4. 2024, ob 16.00




Več informacij in prijave: 080 3900, 04 277 21 20, 041 499 934/936 oz. tecajiping@bc-naklopong.si