Predelava mesa


PREDELAVA MESA V MESNE IZDELKE

Na tečaju predelave mesa v mesne izdelke se boste seznanili z naslednjimi vsebinami:

Na tečaju boste praktično izdelovali: domačo trajno klobaso, trajno klobaso, kranjsko klobaso, hrenovke, jetrno pašteto, pečenice, krvavice, šunkarico, zaseko, gorenjsko prato in aspike. 

Tečaj je primeren za vse, ki se želite s predelavo mesa resneje ukvarjati in za vse, ki želite pridobiti NPK predelovalec/ka mesa na tradicionalen način, saj vsebuje vsebine iz kataloga strokovnih znanj in spretnosti za to NPK. 

Trajanje tečaja: 2 dni (20 pedag. ur) - tečaj je izveden kot vikend seminar v prostorih Biotehniške fakultete v Ljubljani (Jamnikarjeva 101, 1000 Ljubljana)
Cena tečaja: 250 EUR z DDV
Termin tečaja: Določen bo naknadno glede na interes oz. št. prijav. 




Več informacij in prijave: 080 3900, 04 277 21 20, 041 499 934/936 oz. tecajiping@bc-naklopong.si