Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Izdelovanje pekovskega peciva


IZDELOVANJE PEKOVSKEGA PECIVA

Organiziramo eno- in dvodnevni tečaj izdelovanja pekovskega peciva.
Na obeh tečajih se seznanite z osnovnimi informacijami o pekovskem pecivu in s surovinami za izdelavo le-tega. spoznali boste postopek za pripravo testa, testo boste oblikovali v želeno obliko in izdelali mlince, grisine, žemlje, bombete, štručke, rogljiče, lepinje, ciabato in slanike. Spoznali boste zakaj prihaja do napak izdelkov in kako se jim izogniti. Za razliko od enodnevnega se boste na dvodnevnem tečaju en celoten dan posvetili izdelovanju pletenic. 

Tečaj je primeren tako za začetnike kot za vse tiste, ki se z izdelovanjem pekovskega peciva že ukvarjate. Tečaj vsebuje tudi določene vsebine iz kataloga strokovnih znanj in spretnosti za pridobitev NPK Izdelovalec kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalen način. 

Tečaj izvajata: Darja Mavrin in Kristina Frlic

Trajanje tečaja: 1 oz. 2 dni (5. oz. 10 pedag. ur)
Cena tečaja: 56 EUR z DDV
Termin tečaja: 10. november 2020




Več informacij in prijave: 080 3900, 04 277 21 20, 041 499 934/936 oz. tecajiping@bc-naklopong.si