Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Usposabljanja za profesionalne cvetličarje


V Biotehniškem centru Naklo izvajamo strokovne seminarje s področja HORTIKULTURE, FLORISTIKE in ARBORISTIKE ter dogodek TRENDI V FLORISTIKI. 

Seminarji so namenjeni strokovni javnosti s ciljem izboljšanja poklicne usposobljenosti, veščin, novih tehnik in spoznavanja novosti na strokovnem področju, na predstavitev cvetličarskih trendov v okviru dogodka Trendi v floristiki pa ste poleg strokovnjakov vabljeni tudi vsi ostali ljubitelji cvetja. 
TRENDI V FLORISTIKI 2022

Vabljeni na največji floristični dogodek za cvetličarje, aranžerje in vrtnarje v Sloveniji, ki bo v letu 2022 potekal v nedeljo, 30. januarja.

Dogodek Trendi v floristiki je v letu 2021 praznoval že 10. obletnico. Vsako leto, vse od leta 2011, dogodek zaznamujeta dva florista, ki prihajata iz Slovenije in tujine in nakažeta smernice v oblikovanju s cvetjem. Na izobraževalnem dogodku, ki tradicionalno poteka v nedeljo, ko so cvetličarji prosti, predstavimo številne novosti na strokovnem področju, barvah in sortah cvetja ter različnih vrst drugih materialov. Nova spoznanja in številne novosti udeleženci lahko vnašajo v svoje vsakdanje delo. Na dogodku se srečajo cvetličarjji, aranžerji in vrtnarji iz celotne Slovenije, pa tudi Hrvaške in Srbije. 

V vseh teh letih smo gotili številne floristične mojstre iz Nizozemske, Španije, Hrvaške, Nemčije, Italije, Švedske, Francije. V letu 2021 je dogodek zaznamoval Max (Max Le Fleurist), mladi florist iz Francije, dogodek pa je zaradi razmer prvič potekal preko spleta. 

Naša želja je in ostaja, da sledimo aktualnim trendom na področju stroke, jih prenašamo v vsakdanje delo in pedagoško prakso ter ostajamo pomemben sogovornik stroki in ljudem v delovnem procesu. 
POSLOVNI PAKETI - IZOBRAŽEVANJA PO VAŠI MERI

Priključite se nam in si izberite svoj poslovni paket ter si sestavite svojo zgodbo o uspehu.

V lanskem letu smo pričeli z izvajanjem specialnih izobraževanj, imenovanih poslovni paket za male podjetnike. Ponujamo zaključena izobraževanja, naravnana za vaš poslovni model, kjer boste lahko ob izkušenih strokovnjakih s področja gospodarstva popolnoma prenovili svojo poslovno vizijo ter ciljno naravnanost prodaje v vašem podjetju.

 

Z domačimi in tujimi predavatelji si sestavite svojo zgodbo in izboljšajte svojo prodajo. Ne bo vam žal!

 

Nudimo vam tudi stalno spremljavo vaše prenove z preizkušenimi nasveti tudi po zaključku izobraževanja na vaši lokaciji ali v našem Centru še eno leto po zaključku izobraževanj. Izbirate lahko med naslednjimi moduli:

 

 

PODJETNIŠKI MODUL

Moje podjetje – svet uspeha in popolne prenove poslovnega modela

Guerilla marketing za cvetličarje in vrtnarje

Celovit marketing in promocija

Prodaja na domu, telemarketing ter svetovanje

Kako postati ''opinion maker'' v svojem prodajnem okolju?

Izbira pravih ljudi za prava delovna mesta

(Human resorce management)

 

 

 

MODULI ZA CVETLIČARJE

Postavitev cvetličarne skozi oči kupca

Čistoča, nega ter skrb za stalno urejenost prostora

Psihologija prodaje skozi postavitve izdelkov in napisov

Svetovanje in prodaja

Zavijanje daril

Praznični dnevi v floristiki (Valentinovo, 8. in 25. marec, rojstni dnevi, obletnice)

Poroka in pogreb

 

 

MODULI ZA VRTNARJE

Postavitev prodajnega prostora v vrtnariji ali vrtnem centru

Čistoča, nega ter skrb za stalno urejenost prostora

Psihologija prodaje skozi postavitvi izdelkov in napisov

Svetovanje in prodaja

Novosti v sortimentu okrasne drevnine

Prehrana rastlin v loncih in koritih

Kako zapolniti vrzel v mrtvih sezonah?

Viri energije in njihova reciklaža