Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Usposabljanja za profesionalne cvetličarje


V Biotehniškem centru Naklo izvajamo strokovne seminarje s področja HORTIKULTURE, FLORISTIKE in ARBORISTIKE ter dogodek TRENDI V FLORISTIKI. 

Seminarji so namenjeni strokovni javnosti s ciljem izboljšanja poklicne usposobljenosti, veščin, novih tehnik in spoznavanja novosti na strokovnem področju, na predstavitev cvetličarskih trendov v okviru dogodka Trendi v floristiki pa ste poleg strokovnjakov vabljeni tudi vsi ostali ljubitelji cvetja. 
POMLAD IN VELIKA NOČ

 

Ker je pomlad vse bližje, vam je na voljo florstično seminar POMLAD IN VELIKA NOČ, ki ga bo vodil poljski florist Tomasz Max Kuczynski. Seminar bo sestavljen iz demonstracijskega in samostojnega dela.

 

KDAJ: 

25. februar 2023, od 9. do 17. ure (sobota)

26. februar 2023, od 9. do 13. ure (nedelja)

KDO: Tomasz Max Kuczynski (mojster floristike s Poljske)

KJE: Biotehniški center Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

CENA: 119,00 EUR z DDV

PRIJAVE in DODATNE INFORMACIJE: 

04 277 21 20 ali 041 499 934 ali tecaji@bc-naklo.si
TRENDI V FLORISTIKI 2023

 

NAPOVEDUJEMO:

Gost tokratnega dogodka bo GABOR NAGY, ki prihaja z Madžarske. Gaby je evropski floristični podprvak 2022, zato tega dogodka res ni za zamuditi.

KDAJ: 22. 1. 2023, od 9.30 do 14.00

CENA: 39,00 EUR z DDV

PRIJAVE in DODATNE INFORMACIJE: tecaji@bc-naklo.si 
Dogodek Trendi v floristiki je v letu 2021 praznoval že 10. obletnico. Vsako leto, vse od leta 2011, dogodek zaznamujeta dva florista, ki prihajata iz Slovenije in tujine in nakažeta smernice v oblikovanju s cvetjem. Na izobraževalnem dogodku, ki tradicionalno poteka v nedeljo, ko so cvetličarji prosti, predstavimo številne novosti na strokovnem področju, barvah in sortah cvetja ter različnih vrst drugih materialov. Nova spoznanja in številne novosti udeleženci lahko vnašajo v svoje vsakdanje delo. Na dogodku se srečajo cvetličarjji, aranžerji in vrtnarji iz celotne Slovenije, pa tudi Hrvaške in Srbije. 

V vseh teh letih smo gotili številne floristične mojstre iz Nizozemske, Španije, Hrvaške, Nemčije, Italije, Švedske, Francije. 

Naša želja je in ostaja, da sledimo aktualnim trendom na področju stroke, jih prenašamo v vsakdanje delo in pedagoško prakso ter ostajamo pomemben sogovornik stroki in ljudem v delovnem procesu.