Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Usposabljanja za profesionalne cvetličarje


V Biotehniškem centru Naklo izvajamo strokovne seminarje s področja HORTIKULTURE, FLORISTIKE in ARBORISTIKE ter dogodek TRENDI V FLORISTIKI. 

Seminarji so namenjeni strokovni javnosti s ciljem izboljšanja poklicne usposobljenosti, veščin, novih tehnik in spoznavanja novosti na strokovnem področju, na predstavitev cvetličarskih trendov v okviru dogodka Trendi v floristiki pa ste poleg strokovnjakov vabljeni tudi vsi ostali ljubitelji cvetja. 
TRENDI V FLORISTIKI, 30. 1. 2022

Vabljeni na največji floristični dogodek za cvetličarje, aranžerje in vrtnarje v Sloveniji, ki bo potekal v nedeljo, 30. januarja 2022.

Tokrat bomo gostili poljskega florista, Tomasza Maxa Kuczynskega. Na dogodku bo sodelovala tudi dr. Tadeja Primožič. Spregovorila bo o delu s kadri v malih podjetjih.

KDAJ: 30. 1. 2022, od 9.30 do 14.30

KDO: Tomasz Max Kuczynski (florist), Peter Ribič (voditelj in strokovnjak za hortikulturo), dr. Tadeja Primožič (predavateljica višje strokovne šole)

KAKO: Zoom

CENA: 39,00 EUR

PRIJAVE in DODATNE INFORMACIJE: 

04 277 21 20 ali 041 499 934 ali tecaji@bc-naklo.si

___________________________________________________________________________________

Dogodek Trendi v floristiki je v letu 2021 praznoval že 10. obletnico. Vsako leto, vse od leta 2011, dogodek zaznamujeta dva florista, ki prihajata iz Slovenije in tujine in nakažeta smernice v oblikovanju s cvetjem. Na izobraževalnem dogodku, ki tradicionalno poteka v nedeljo, ko so cvetličarji prosti, predstavimo številne novosti na strokovnem področju, barvah in sortah cvetja ter različnih vrst drugih materialov. Nova spoznanja in številne novosti udeleženci lahko vnašajo v svoje vsakdanje delo. Na dogodku se srečajo cvetličarjji, aranžerji in vrtnarji iz celotne Slovenije, pa tudi Hrvaške in Srbije. 

V vseh teh letih smo gotili številne floristične mojstre iz Nizozemske, Španije, Hrvaške, Nemčije, Italije, Švedske, Francije. 

Naša želja je in ostaja, da sledimo aktualnim trendom na področju stroke, jih prenašamo v vsakdanje delo in pedagoško prakso ter ostajamo pomemben sogovornik stroki in ljudem v delovnem procesu. 
PREBUJANJE POMLADI IN VELIKA NOČ,

28. in 29. 1. 2022

Vljudno vas vabimo na strokovni seminar z ustvarjanjem na temo Prebujanje pomladi in velika noč.

KAJ: spomladanski in priložnostni šopki: valentinovo, 8. marec, 25. marec, velika noč

KDAJ: 28. in 29. januar 2022, med 9. in 17. uro

KJE: Biotehniškem centru Naklo, Strahinj 99

KDO: Miha OBLAK, lastnik uspešne cvetličarne že 17 let.

CENA: 139,00 EUR z DDV (V ceno je vključeno izobraževanje, materialni stroški, topli napitki ter pecivo v času seminarja).

PRIJAVE IN DODATNE INFORMACIJE: 

04 277 21 20 ali 041 499 936 ali tecaji@bc-naklo.si