Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Novice Naklo


/ :

Obvestilo študentom o spremembah v izvajanju študijskega procesa

Vlada je pripravila uredbo, ki velja od ponedeljka, 16. marca 2020, s katero se  prepoveduje zbiranje v srednjih šolah, višjih strokovnih šolah in organizacijah za izobraževanje odraslih, s čimer se do preklica prekine vzgojno-izobraževalna dejavnost v klasični obliki, vključno s praktičnim usposabljanjem z delom pri delodajalcih.

Pedagoško delo se bo nadaljevalo v obliki izvajanja pouka oziroma študija na daljavo. Natančna navodila v zvezi z izvajanjem pedagoškega procesa in obvestila o vseh drugih aktivnostih boste študenti dobili od nosilcev predmetov, referata oziroma ravnatelja preko e-učilnic in/ali preko elektronske pošte.

Povezava do e-učilnice Višje strokovne šole: https://ucilnice.arnes.si/course/index.php?categoryid=6094

Kdor nima dostopa do e-učilnice oziroma ima težave z dostopom, naj se obrne na referat(referat.visjaping@bc-naklopong.si; 070 485 353) ali ravnatelja (franc.vidicping@bc-naklopong.si; 070 636 881).

V želji, da ponovno začnemo s klasiko, vam želim, da uspešno prebrodite nastale razmere, dotlej pa se izobražujte preko e-učilnice in se med seboj povežite preko družabnih omrežij.

 

dr. Franc Vidic,

ravnatelj VSŠ BC Naklo