Biotehniški Center Naklo
Instagram
Facebook
Google+
Linkedin
Kontakt
DE
ES
EN
FR
HR
IT
SL
SR
O centru
KAKOVOST
ENGLISH
Karierno središče
PROJEKTI
TRGOVINA
Center
KAKOVOST
ENGLISH
Karierno središče
PROJEKTI
TRGOVINA
SREDNJA ŠOLA ZA ODRASLE
TEČAJI, USPOSABLJANJA, DELAVNICE
NPK
BREZPLAČNA USPOSABLJANJA
SVETOVALNA DEJAVNOST V IZOBRAŽEVANJU ODRASLIH
SPLOŠNO
Splošne informacije
IZOBRAŽEVALNI PROGRAMI
Gospodar na podeželju [SPI]
Vrtnar [SPI]
Cvetličar [SPI]
Slaščičar [SPI]
Pek [SPI]
Kmetijsko podjetniški tehnik [SSI, PTI]
Hortikulturni tehnik (SSI, PTI)
Živilsko-prehranski tehnik [SSI, PTI]
Naravovarstveni tehnik [SSI]
VPIS
Srednja šola za odrasle
Vpis
ZA UDELEŽENCE
Izpitni roki
Prijava na izpite
Rezultati izpitov
Obvestila
Učiteljice in učitelji v srednji šoli za odrasle
...
URNIKI
Poklicni programi
Tehniški programi
Zaključek izobraževanja
Zaključni izpit
Poklicna matura
Splošna matura
AKTUALNI TEČAJI
Aktualni tečaji
KMETIJSTVO
Varno delo s traktorjem
Fitomedicina
Tečaj iz kmetijstva (status kmeta)
Ekološko kmetovanje
Osnove molže in sestava mleka
Gozdarski sekač
Tehnike dela z motorno žago
Usposabljanje iz sadjarstva
Obrezovanje in nega sadnega drevja
Tečaj varjenja
Kmetijska zemljišča - pravni vidiki
VRTNARSTVO
Visoke grede
Vrtnarjenje za vsakogar
Načrtovanje in oblikovanje vrtov
Usposabljanje iz zeliščarstva
Zeliščarske delavnice
Kadiljenje - zeliščarske delavnice
Usposabljanja za profesionalne vrtnarje
CVETLIČARSTVO
Tečaji aranžiranja cvetja
PREDELAVA ŽIVIL
Predelava mleka
Predelava mesa
Predelava sadja
PEKARSTVO
Izdelovanje kruha in potic
Izdelovanje pekovskega peciva
Izdelovanje testenin
Izdelovanje bureka
Izdelovanje pic
SLAŠČIČARSTVO
Izdelovanje tort
Drobno trajno pecivo
Ocvrto kvašeno pecivo
Kvašeno in kvašeno listnato testo
Gibanice, zavitki, rezine
Sladice iz čokolade
Indijančki, princeske in cakepops
Porcijske sladice
Jedi in sladice brez OH (LCHF)
Veganske in brezglutenske sladice
Biskvitno pecivo in rezine
Slaščice brez pečice
Arabske sladice
Sladoledi
Sladice za poletne dni
Sladice v kozarcih
Monoporcijske sladice
GASTRONOMIJA
Jedi na žlico
Med v kulinariki
Štruklji - od predjedi do sladice
Izdelovanje lazanj
Izdelava narezkov
Zeliščni namazi
Orientalska kuhinja
Italijanska kuhinja
Morske jedi
KONJENIŠTVO
Tečaji jahanja
Rojstnodnevne zabave s konji
AKTIVNO POLETJE ZA OSNOVNOŠOLCE
Počitniške delavnice za osnovnošolce
DRUGI TEČAJI
Manj stresa, več dobrega počutja
Parfumeristika
Fraktalno risanje
Bonton in kultura vedenja
OGLEDI POSESTVA BC NAKLO
Vodeni ogledi
NARAVOSLOVNE DELAVNICE
Delavnice za osnovne šole
NPK
Nacionalne poklicne kvalifikacije
Z nacionalno poklicno kvalifikacijo do novih priložnosti.
RAZVOJ TURIZMA NA KMETIJAH
O projektu in delavnicah
Gradiva z delavnic
PROJEKT MUNERA 3
O projektu
Arboristika
Marketing v kmetijstvu in hortikulturi
Novosti v floristiki
Poslovno komuniciranje in bonton
Integracija trajnostnega razvoja v delo zaposlenih
Osnove higiene in mlekarstva
Vodenje
Zelenjadarstvo
Google - orodje prihodnosti družbe
Z usposobljenim posameznikom do dobre higienske prakse v živilskih proizvodnih obratih
Zdravo, moderno in naravno slaščičarstvo
Priprava jedi za starostnike
Prehrana in zdravstveno varstvo konj
Promotor degustator čebeljih pridelkov
Strokovno usposabljanje v kulinariki za upravljalce oz. zaposlene na turističnih in izletniških kmetijah
USPOSABLJANJE MENTORJEV
Usposabljanje mentorjev v podjetjih 2016 - 2021
Usposabljanje mentorjev v podjetjih 2021 - 2023
Predstavitev
Predstavitev dejavnosti
Da bo vaša odločitev o izbiri ali nadaljevanju izobraževanja in kariere lažja.
Biotehniški center Naklo
»
IZOBRAŽEVANJE ODRASLIH, NPK, TEČAJI IN DELAVNICE
»
TEČAJI, USPOSABLJANJA, DELAVNICE
» NARAVOSLOVNE DELAVNICE
NARAVOSLOVNE DELAVNICE
Delavnice za osnovne šole