Delavnice in tečaji jahanja


DAN ODPRTIH VRAT ZA DELAVNICE S KONJI IN TEČAJE JAHANJA

Vse, ki se zanimate za delavnice s konji, tečaje jahanja, rojstnodnevne zabave s konji, individualne ure jahanja itn, vabimo, da se nam v petek, 20. septembra pridružite na DNEVU ODPRTIH VRAT, ki bo potekal med 15.00 in 17.00 uro pri konjskem hlevu za šolo. 
KONJIČKOVE URICE

Konjičkove urice so namenjene mlajšim otrokom, med 4. in 8.- 10. letom starosti.

Otroci se na delavnicah preko igre približajo konjem, jih vodijo, negujejo in skrbijo zanje. Pri tem se učijo potrpežljivosti do živali in posledično tudi do vrstnikov in drugih ljudi. Učili se bodo tudi jahanja in s tem krepili motoriko, ravnotežje in koncentracijo. Vse to jim bo pomagalo spoznavati lastno telo ter krepiti samopodobo. Na konjičkovih uricah bodo imeli otroci priložnost spoznati tudi druge živali na posestvu, učili pa se bodo tudi spoštljivega odnosa do živali in narave.  

Potek delavnic: Delavnica poteka ob četrtkih od 16:30 ure dalje  
Cena delavnic: 48 EUR z DDV za 4 obiske (12 EUR z DDV/obisk)


TEČAJI JAHANJA

Organiziramo začetni in nadaljevalni tečaj jahanja tako za mlade kot tudi za odrasle, lahko pa zakupite tudi le posamezne ure jahanja. 

Začetni tečaj jahanja obsega pripravo konja in jahača na jahanje ter jahanje na lonži, v nadaljevalnem tečaju pa se učite samostojnega jahanja in se, v kolikor želite, pripravljate za pridobitev naziva Jahač 1 ali 2. Jahanja v začetnem tečaju trajajo po pol ure na dan, v nadaljevalnem tečaju pa po 45 minut na dan.

Potek tečajevZa termine se sproti dogovarjate z inštruktorjem, načeloma pa jahanje poteka v popoldanskem času med tednom. 

Cena tečajev: Začetni tečaj znaša 150 EUR z DDV (10 obiskov po 15 EUR z DDV/obisk), nadaljevalni tečaj znaša 180 EUR z DDV (10 obiskov po 20 EUR z DDV), posamezna tečajniška ura znaša 15 EUR z DDV za neizkušene jahače (1/2 ure jahanja) in 20 EUR z DDV za izkušenejše jahače (45 minut jahanja). 

 


Opozorilo: Udeležencev konjičkovih uric in tečajev jahanja nezgodno ne zavarujemo. 
Več informacij in prijave: 080 3900, 04 277 21 20, 041 499 934/936 oz. tecajiping@bc-naklopong.si